Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ALO! SAZNAJE

Srpski Hanibal Lektor umro u zatvorskoj bolnici!

Autor: J. P. | 23.08.2013 - 11:42:00h | Komentara: 0

Psihijatrijski bolesnik avganistanskog porekla R. I. (39) u Specijalnoj zatvorskoj bolnici poznat pod imenom Hanobal Lektor, jer je kašikom pokušao da prekolje stražara A. S. (29), nađen je mrtav u sobi, ekskluzivno saznaje „Alo!“. Obdukcija je pokazala da je umro od posledica infarkta.

Entoni Hopkins je  glumio ljudoždera   Hanibala Lektora u  filmu „Kad jaganjci utihnu“

Prozvali ga Hanibal zbog bizarnog napada na policajca

- Stražari su ga našli mrtvog u sredu oko pet sati ujutru. Po zakonu je njegovo telo prebačeno u Institut za sudsku medicinu radi obdukcije. Već sledećeg dana obdukcija je pokazala da ga je srce izdalo u snu - objašnjava naš sagovornik blizak ovom slučaju.

Stražar na bolovanju

Kako „Alo!“ saznaje, stražar A. S. (29) se trenutno nalazi u svom domu sa porodicom, jer je još na bolovanju. Ide redovno na previjanje rane na vratu i čim mu zaraste vratiće se svojim poslovnim obavezama. U razgovoru sa kolegama rekao je da ga je „zatvorenik iznenadio jer je bio tik iza vrata“.

Prema našim saznanjima, preminuli zatvorenik u ovoj ustanovi nalazi se od 2006. zbog pokušaja ubistva. Nikada nije pravio slične probleme i važio je za mirnog pacijenta. Međutim, verovatno mu se psihičko stanje pogoršalo kada je odlučio da napadne stražara. Tog jutra ga je čekao iza vrata kupatila sa kašikom, koju je nekoliko dana oštrio i spremajući se za napad.

- Posle ovog incidenta podvrgnut je novom lečenju i terapija mu je promenjena. S obzirom na prirodu njegove bolest, nije bio svestan šta je uradio. Posle napada na stražara vraćen je u istu sobu, jer nije bilo potrebe za dodatno kažnjavanje. Ništa nije ukazivalo da će doživeti srčani udar, jer se radi o mlađem čoveku - objašnjava naš sagovornik.

Podsećanja radi, incident se dogodio pre desetak dana na Odeljenju za psihijatriju, i to dva sata iza ponoći, kada stražari obično obilaze sve prostoriji. Bolesnik R. I. nije spavao niti se nalazio u svojoj sobi, već je bio u kupatilu iza vrata. Tu se ušunjao i čekao da neko naiđe.
S obzirom na to da je u kupatilo ušao stražar, on ga je zaskočio, napao i zario mu kašiku u vrat.

- Ružno je reći, ali ovo nije ni prvi ni poslednji napad. Znamo da radimo sa bolesnim ljudima kojima svašta pada na pamet. Najčešće su to verbalni napadi, ali neretko nasrnu na nas. Jasno nam je da su ovde i ljudi koji imaju iza sebe najmonstruoznija ubistva - pričao je tada jedan od čuvara.
Nakon ovog incidenta, osuđenika R. I. iz Avganistana, u zatvorskoj bolnici su prozvali Hanibal Lektor zbog načina na koji je hteo da ubije zatvorskog čuvara.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP