Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UŽAS U HOTELU SVITIAZ U UKRAJINI

Srpski pedofil (68)
ubio poljsku devojčicu (16)?!

Autor: M. Lončar - B. Jelovac | 22.01.2013 - 15:17:00h | Komentara: 2

Poljska devojčica (16) i jedan srpski državljanin (68) pronađeni su mrtvi u sobi hotela "Svitiaz" u gradu Lutsk, saopštila je policija ovog ukrajinskog grada.

pokrivalice

Ilustracija | Foto: Dušan Milenković

Prema preliminarnim izveštajima, Srbin je ubio devojčicu a zatim pucao sebi u glavu. Kada je policija ušla u sobu hotela zatekla je gola tela sa prostrelnim ranama u predelu glave, dok je u ruci srpskog državljanina bio pištolj kalibra 10.4 milimetra, strane proizvodnje.

Srbin vlasnik transportnog preduzeća!

Ukrajinska policija ni danas nije saopštila identitet ubice i ubijene. Međutim, kako saznaje "Alo.rs!", Srbin se u Ukrajini bavio drumskim saobraćajem i pre četiri godine otvorio je transportno preduzeće "Jug" koje je registrovano na adresi u jednom selu u okolini Lutska. Kako je danas saopšteno na stolu u hotelskoj sobi su bili poluprazna flaša vina, ostaci hrane, lična dokumenta preminulog, ključevi od automobila i 16.000 dolara u kešu.

U hotelu su saopštili da je par stigao u njihov objekat 15. januara i da su tada platili za boravak od tri noći uz uslov da ih niko ne prekida i da im spremačice uopšte ne ulaze u sobu.

Okolnosti ovog zločina ukazuju na sumnju da je reč o pedofiliji budući da su tela bila naga, kada ih je pronašla spremačica hotela.

Svirepi zločin se najverovatnije odigrao 18. januara a spremačica je otišla do sobe u kojoj su odseli stranci nakon što je oni nisu napustili u dogovrenom roku.

Ukrajinska policija nije saopštila identitet preminulih, ali se zna da je srpski državljanin inostrani penzioner. Za sada se predpostavlja da su on i devojčica bili ljubavnici i da je muškarac prvo pucao poljakinji u glavu a potom i sebi oduzeo život.

hotel Svitiaz

Hotel "Svitiaz" u ukrajinskom mestu Lutsk | Foto: Screenshot sa sajta

Policija veruje da su se ubistvo i samoubistvo odigrali noći 18. januara a čudno je da niko u hotelu nije čuo pucnje iz pištolja.

Hotel "Svitiaz" se nalazi u centru ukrajinskog grada "Lutsk" pored zgrade gradskog veća i najvećeg vrtića u tom gradu.

Policijska istraga i medicinsko veštačenje su u toku.

Poslednji komentari
  • dubravka Vreme: 22.01.2013 08:57h

    kad procitam ovako nesto dobijem bukvalno napad besa. Tuga bozja, ona je dete i bila je verovatno s njim da bi prezivela, to su cesti slucajevi, a on ako vec hoce za pare da "uziva" onda moze da nadje nesto primerenije svojim godinama. Ne, muskarci su "sile" ako ih neko vidi s mladjom, i toga ima cesto, i to je u njihovim genima, majka sam dva sina, okruzena sam muskarcima, i poznajem muskarce u dusu. Zao mi je devojaka koje na ovakav nacin prezivljavaju, mozda cak i porodicu hrane, decu, zivot je jako tezak...

  • nedjo Vreme: 22.01.2013 17:17h

    strasno!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP