Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠENI PEDOFILI U KORAĆICI I ŽIČI

Starac i dečak obljubili devojčice od 9 i 6 godina!

Autor: J. Paunović | 12.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 4

Mladenovačka policija uhapsila je T. M. (80) zbog sumnje da je silovao komšinicu M. M. (9) na krevetu svoje vikendice u Koraćici nadomak Mladenovca, saznaje “Alo!”. Ceo slučaj policiji je prijavio R. M., otac povređene devojčice, koji ju je odvezao i kod lekara na pregled, gde su konstatovane teške telesne povrede na genitalijama.

Obe žrtve su  dobro poznavale  monstrume  i nisu strepele  šta može da im se dogodi

Obe žrtve su dobro poznavale monstrume i nisu strepele šta može da im se dogodi | Foto: Shutterstock

- Devojčica je kod starca ušla kako bi se poigrala sa njegovim psom. U jednom trenutku on ju je pozvao u kuću rekavši da ima “divne bombone”. Nesrećna devojčica je prihvatila poziv i ušla u dnevnu sobu. Starac je odmah nasrnuo na nju, bacio je na krevet i skinuo joj donji deo odeće. Iako je devojčica zapomagala i dozivala u pomoć, niko je nije čuo - objašnjava naš sagovornik blizak celoj priči.


Nezvanično, kada je došla kući bez dela odeće i sva ispovređivana, njen otac je odmah pozvao policiju, koja je uhapsila monstruma.
Ništa manje monstruozna priča samo nekoliko sati kasnije u ponedeljak dogodila se u selu Žiča nadomak Kraljeva. Na meti silovatelja našla se devojčica N. N. (6), koju je obljubio komšija M. R. (16) u svojoj kući.

- Maloletni silovatelj pozvao je dete da pođe sa njim do njihove kuće kako bi doneli rakiju. Njegovi i njeni roditelji bili su zajedno u kući nesrećne devojčice. S obzirom na to da su zajedno odrastali, dete je bez razmišljanja krenulo sa njim. Čim su ušli u kuću, dečak ju je bacio krevet i skinuo joj gaćice. S obzirom na to da je bio mnogo jači od nje, ona nije uspela da mu pobegne. Nad njom se iživljavao dok skoro nije izgubila svest. Ceo slučaj je prijavio njen deda M. N. - dodaje naš izvor.

Nesrećna devojčica je prevezena u bolnicu u Kraljevu, gde je zbog težine povreda zadržana na lečenju. Kada su je lekari pregledali, nisu mogli da veruju koliko ju je drug ispovređivao. U jedan glas su rekli da to nisu videli u svojoj dosadašnjoj karijeri.

Nezvanično, dečak je saslušan u policiji, gde je ispričao kako je i zbog čega silovao svoju komšinicu. Njemu je istražni sudija odredio pritvor do 30 dana, a odgovaraće za krivično delo obljube nad detetom.
Poslednji komentari
  • SL Vreme: 12.06.2013 18:12h

    Govori tiho i drzi vatreno oruzje kod kuce...

  • Jasmina Vreme: 12.06.2013 18:57h

    Srbija = Sodoma, ni jedan jedini komentar, da se ovo desilo mada nece nikada jer smo mi prvenstveno muslimani i to kod nas ne postoji, bilo bi 500 komentara sramite se olosi jedni

  • Bozana Vreme: 13.06.2013 08:48h

    Jasmina, nisi u pravu, kod nas u Bosni, ima toga i vise, samo sto se cuti, niko ne smije da pisne jer je to "sramota", a jos je i gore jer napadaju i musku djecu, izviljavaju se i onda prijete da nikome ne kazu!

  • joca Vreme: 13.06.2013 10:51h

    jasmina ja kad sma ovo prvi put citao ja sam zaneme..i sta da kazem i sta da napisem...pogotovo ovaj mlad decko sto je to uradio...ja neznam da je moj sin ja bi ga mozda i ubio....ovo je strasno i da se ne desi nikad i nikom vise..i pusti te price...kod vas muslimana nema..to se desava u svim narodima i svim kulturama od kad je sveta i veka...a i ovaj sl?/o kakvom oruziju ti pricas..pa ovaj decko je sa njima komsija i kao neki rodjak...pa evo moj komsa daje da mu decu cuva tu neka..i vodi ih po selu..i kako ti mozes da budes siguran da se nesto nece desiti tako....na srecu jako retko se desava.....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP