Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

Mrtav muškarac nađen kod Bačkog Monoštora

Starca ubili i golog bacili u kanal!

Autor: J. Petrović | 18.09.2012 - 01:02:00h | Komentara: 0

Somborska policija intenzivno traga za ubicom ili više njih koji su pre desetak dana u Veliki bački kanal u blizini Bačkog Monoštora bacili golog, za sada nepoznatog muškarca, saznaje “Alo!”. Prema obdukcionom nalazu, smrt je nastupila davljenjem, a na telu nesrećnika konstantovano je i nekoliko polomljenih rebara. Identitet stradalog se utvrđuje.

Telo je bilo u vodi najmanje deset dana

Telo je bilo u vodi najmanje deset dana | Foto: N. Kojadinović

Golo muško telo u fazi raspadanja pre nekoliko dana izvučeno je iz Velikog bačkog kanala, koji se uliva u Dunav. Iako na prvi pogled policija nije mogla da primeti da je u pitanju nasilna smrt, obdukcija je pokazala suprotno.


- Utvrđeno je da je čovek prvo pretučen i da ima nekoliko polomljenih rebara, a nakon mučenja je bačen u vodu. Radi se o muškarcu starom 60-70 godina. Da li čovek nije znao da pliva ili je toliko bio pretučan pa se udavio, još se utvrđuje. Prema našim procenama u kanal je bačen pre deset dana - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Kako “Alo!” saznaje, u somborskoj policiji prethodnih nekoliko dana niko u njihovoj opštini nije prijavio nestanak.

- Policija ispituje i mogućnost da je čovek iz nekog drugog dela Srbije dovezen i tu ubijen. Prilikom uviđaja inspektori su pretražili ceo teren u blizini gde je čovek izvučen iz kanala, ali nije pronađen za sada nijedan trag koji bi ukazivao na to da je žrtva ubijena na tom mestu. Svedoka zločina nije bilo - dodaje naš sagovornik.

Zanimljivo je da je čovek u vodu bačen bez odeće, što podgreva sumnju da se nekome ozbiljno zamerio i zato su rešili da ga likvidiraju.

Više detalja o ovom slučaju u policiji juče nismo mogli da dobijemo jer se radi na otkrivanju identiteta nastradalog. Iako se po Boru i okolini čulo da je iz Velikog bačkog kanala izvučen leš muškarca, niko se nije javio ko bi pomogao na otkrivanju slučaja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP