Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NIKOLA R. (74) IZ DOLOVA UHAPŠEN ZBOG UBISTVA

Starcu zabio nož u vrat i ostavio ga za stolom!

Autor: E. S. - S. I. - M. D. | 31.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Nikola R. (74) iz Dolova kod Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio Jovana Tasića (91) iz istog mesta. Kako „Alo!“ saznaje, telo ubijenog starca pronađeno je nekoliko dana nakon zločina i bilo je u stanju teškog raspadanja.

Telo Jovana Tasića nađeno  nekoliko dana posle ubistva

Telo Jovana Tasića nađeno nekoliko dana posle ubistva | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Zločin je otkriven tek nakon što su komšije prijavile da se čudan smrad oseća iz kuće ubijenog, kao i da su videle veliki broj muva zunzara. Policiji su susedi prijavili i da nisu primetili da se Nikola, koji je čuvao Tasića, pojavljuje nekoliko dana - kaže naš izvor blizak istrazi.


Kako saznajemo, pančevačka policija je na poziv komšija u ponedeljak došla do Tasićeve kuće i zatekla stravičan prizor. Starac je bio naslonjen na sto, sa peškirom preko glave.

- Telo je bilo u stanju raspadanja. Leš je odnet na obdukciju, gde je utvrđeno da je Tasić ubijen u četvrtak i da je zločin počinjen tako što je starcu nož zaboden ispod vilice - naveo je naš sagovornik.
On dodaje da je ubrzo istraga dovela do Nikole, koji je rekao da je imao moždani udar i da se ne seća ničega?!

- Ipak, on se ubrzo setio šta se dogodilo, pa je i opisao ubistvo. Naveo je da se posvađao sa Tasićem zbog nekog starčevog prigovora u vezi s novcem i poslom koji nije završio i da mu je zbog toga pao mrak na oči. Rekao je da je uzeo nož sa stola i zabio ga u Jovanov vrat. Komšijama je nakon počinjenog ubistva rekao da je Jovan otišao kod ćerke. Policajce je nakon priznanja odveo do mesta gde je sakrio nož - navodi izvor „Alo!“.
Poslednji komentari
  • ozalosceni Vreme: 31.07.2014 08:39h

    Nije Tasic nego Spasic, ispravite to. A sto se izjave ubice dodali bi smo da je dedu godinama krao (pare, hranu, rakiju). Znao je deda ali je cutao da se ne bi posvadjali. Nikola ga je inace brijao za pare, odradjivao mu manje poslice sto mu je deda uredno placao. I sad vidim da ne piše da mu je pokupio pare i otisao na slavlje u nedelju, dok je deda sedeo za stolom mrtav. Monstrum jedan, smtao mu polu slep starsc od 91 god

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP