Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČAN NAPAD U KNJAŽEVCU

Starici iskopane oči
i polomljeno šest rebara!

Autor: Ekipa Alo! | 14.03.2013 - 08:57:00h | Komentara: 5

Starija žena teško povređena u Knjaževcu. Osim potpunog slepila, ženi je slomljeno i šest rebara i nanete su joj ogrebotine po licu i glavi. Pretpostavlja se da je povrede zadobila povrede u tuči sa drugom osobom koja je korisnik usluga u Gerontološkom centru

baka

O. S. (83) teško je  povređena u Gerontološkom centru u Knjaževcu. Starici je nepoznata osoba iskopala oba oka, polomila šest rebara i nanela više ogrebotina po telu, potvrđeno je u niškom Kliničkom centru. Lekari u klinici za maksilofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Niš, kažu da je pacijentkinja dovežena sa Očne klinike, gde joj je ukazana pomoć, i da je sada van životne opasnosti.  Žena je bila korisnik Gerontološkog centra u Knjaževcu. Predrag Ranđelović, direktor te ustanove rekao je da  je korisnicu u noći između 11. i 12. marta, oko dva časa posle ponoći u toaletu pronašla druga korisnica, koja je odmah obavestila zaposlene.

Policija u Knjaževcu je o ovom sličaju obaveštena tek danas.

Protiv počinioca ovog dela biće poznata krivična prijava.

Poslednji komentari
  • Ljubomir Zejak Vreme: 14.03.2013 10:40h

    HAPSI VUCICU RAZJARENE LJUDSKE ZVERI KOJE KOPAJU OCI LJUDIMA!!!. "VUCICEVA CELE KULA".Turci su od srpskih lobanja sagradili "Cele Kulu".To je bila monstruozna zamisao Turaka,kako bi se Srbima uterao strah u kosti.Turci su unistavali hrabre i postene Srbe.Srbi su ipak preziveli Otomansku Imperiju i klanjali se uzidanim Srpskim lobanjama u zidine zloglasne Cele Kule.Posle nekoliko stoleca Srbi su prinudjeni da grade slicnu kulu od "Lopovskih Srpskih Lobanja",kako bi zastrasili kriminal kod Srba,koji preti da unisti naciju!.Vucic se ne koleba.Njemu ce biti potrebno mnostvo pokvarenih lobanja,kako bi kula bila "IPOZANTNA". Nazalost,takvih lobanja je puna Srbija.Da bi zakon poceo da fukcionise potrebno je slucaj iz Knjazevca;Premlacivanje starice, osuditi NAJSTROZIJE I STO PRE!.

  • kalimero2 Vreme: 14.03.2013 12:04h

    Pa zar je moguce da zaista postajemo ovoliki monstrumi. Ovo ni nemci u drugom ratu nisu radili. Ko je to uradio, ako ga pronadje milicija, treba ih odmah ubiti, ne zasluzuju da zive. Opravdano je ponovno uvodjenje smrtne kazne, zbog buducnosti dece, koja odrastaju u ovakvom drustvu i sistemu.

  • Nikita Vreme: 14.03.2013 15:13h

    grozno u kakvoj drzavi zivimo. Ni Turci, ni Nemci ma ni Siptari to ne rade.... Boze dokle smo stigli!

  • aleksa Vreme: 15.03.2013 12:48h

    nista pametno nemogu reci nego da je pocinioc bolesna osoba neznam zbog cega ce babu nepunih 84 godine neko napadati

  • aleksa Vreme: 15.03.2013 12:53h

    u najkracem objasnjenju mozda su mu trebale pare pa u strahu je pretukao i da ga nebi prepoznala ili prepoznao iskopao joj uci mislim da je bolestan.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP