Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VATRENA STIHIJA NADOMAK MUP-A

Stariju ženu spasavali preko terase!

Autor: E.S. | 17.04.2015 - 09:49:00h | Komentara: 2

U stanu u zgradi u ulici Kneza Miloša jutros je izbio požar, koji je brzo lokalizovan, i u kojem nema povređenih, rečeno za alo.rs u MUP-u. Požar je, kako se dodaje, izbio oko devet sati i nije se proširio na druge stanove.

Vatrogasci

Vatrogasci | Foto: Profimedia

Prema rečima portparola Hitne pomoći Nade Macure, starija žena, inače vlasnica stana, nema povrede ali se nagutala dima i iz preventivnih razloga prebačena je na Vojnomedicinsku akademiju. Požar je izbio jutros oko 09.20 časova u stanu na četvrtom spratu, koji je brzom intervencijom varogasaca ugašen, rekao je Tanjugu načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević.


Evakuisana je jedna starija ženska osoba, koja nije imala vidljive povrede, ali je iz preventivnih razloga predata ekipi Hitne pomoći, rekao je Milošević. Intervenisalo je šest vozila sa 23 vatrogasca - spasioca, a nije dozvoljeno širenje požara, istakao je načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu.


Požar je izbio u stanu 21, objasnio je Milošević i dodao da će nadležni organi naknadno utvrditi uzrok požara. Požar je izbio u zgradi koja se nalazi u neposrednoj blizini Ministarstva unutrašnjih poslova u Ulici Kneza Miloša.

Poslednji komentari
  • pred4tor Vreme: 17.04.2015 21:27h

    Postovani citaoci, kao prvo neka je laka zemlja pokojniku, i moje saucesce porodici. Kao drugo, za rad u sluzbi obezbedjenja kandidat mora da prodje terensku bezbedonosnu procenu, donese potvrdu da nije osudjivan, izvrsi kompletan lekarski pregled koji kosta 5000 din, ima uverenje o polozenom strucnom ispitu PPZ koje kosta 30000 din, mora da polaze strucne ispite za licencu koja se izdaje u MUP-u i kosta negde u grubom iznosu oko 48000 din. Kao trece cena rada u 95% posto firmi koja se bavi FTO je 100-115 din po satu(u proseku oko 17000 din mesecno). Da li iko od vas moze da izracuna o kakvom se onda socijalnom statusu radnika FTO radi. I na kraju zeleo bih da se ogradim i da kazem, da ne bih zeleo iskoristiti ovaj tragican dogadjaj za pokusaj gradjenja boljeg statusa za sve radnike FTO, jer istraga ce ukazati koji su motivi za ovakav tragican dogadjaj.

  • Pile Vreme: 18.04.2015 04:14h

    Niko nije primetio nista cudno...osim sto je radio za 20.000!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP