Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BLUDNIK!

Stavljao šake pastorki (14) među butine!

Autor: S. B. | 27.10.2012 - 08:20:00h | Komentara: 3

Zaječarska policija odredila je dvodnevni pritvor Boraninu D. M. (50) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad svojom maloletnom pastorkom N. Ć. (14), učenicom osmog razreda, i to od proleća ove godine do sada.

Silovanje

Silovanje | Foto: Shutterstock

Sve se otkrilo kada je devojčica, ne mogavši više da izdrži napade očuha, sve priznala majci, a ona se obratila ovdašnjoj policiji. Iako devojčica nije jasno kazala da ju je očuh silovao, prava istina saznaće se tek nakon ginekološkog pregleda, razgovora sa stručnim osobljem, ali i istrage koja se vodi protiv očuha.


- Izmrcvarena od straha i pritiska očuha, devojčica je ispričala majci šta se događalo kada sa očuhom ostane sama u kući. Drhtavim glasom se poverila majci kako joj je 50-godišnji očuh prilazio, stavljao joj ruke između butina, dodirivao preko garderobe po intimnim delovima tela, vukao je da bi sela kod njega u krilo, silom je ljubio po kosi, vratu i niže… Govorio joj je koliko je želi, da mu znači više od života, kako je lepa, kako će on da je usreći. N. Ć. je bežala po kući, molila ga, trpela. Sa strahom bi zaspala, sa još većim se strahom budila. Samo je jedno imala zajedničko sa svojim očuhom: oboje su gledali na sat kada će majka otići na posao. On zbog požude, ona zbog neopisivog straha… - saznajemo od nadležnih.

Majka nije primećivala da njen nevenčani suprug saleće njenu ćerku jer je D. M. odlično glumio pred ženom, a devojčica se stidela, a i bojala da išta kaže bilo kome. Pre četiri dana maloletnica je, pritisnuta neopisivom psihičkom torturom, sve priznala majci, koja je istog momenta izvela ćerku iz kuće i otišla kod prijateljice.

D. M. je sa svojom nevenčanom suprugom i njenom 14-godišnjom ćerkom živeo oko godinu dana u iznajmljenoj kući na periferiji grada. U iznajmljenoj kući nismo nikoga zatekli, pa smo pitali meštane znaju li nešto o hapšenju njihovog komšije.
Poslednji komentari
  • deda Vreme: 27.10.2012 08:54h

    Svaka cast Mjci sto je odma prijavila Policiji,pouka za druge Majke razgovarajte sa Decom,objasnite Deci da ovakvih gadova ima i kako da reaguju,zastitimo Decu jel to nam je najvece bogatstvo sto posedujemo!Nadam se da ce ovaj gad u zatvoru dobiti ono sto je zasluzijo,jel takva su pravila.

  • ДРАГАН Vreme: 28.10.2012 08:45h

    Нажалост за све муке ове несретне деце су прво криве мајке које нису у стању да нађу одговарајућег мушкарца у оваквој ситуацији када се поново везују за неког а имају женско дете.Ово је само врх леденог брега.A ово чудовиште треба кастрирати и то јавно

  • Bole Vreme: 28.10.2012 10:49h

    E, ovaj gadov od gnjide u zatvoru ima da spozna sta je to rascvetana bulja!!! A vala i zasluzio je!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP