Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ZBOG UBISTVA STEVANA SINĐELIĆA

Stefanović: Zatražio sam hitan sastanak sa Euleksom i KFOR

Autor: Agencije | 07.09.2014 - 09:15:00h | Komentara: 1

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je zatražio hitan sastanak sa predstavnicima Euleksa i Kfora zbog napada u Kopnenoj zoni bezbednosti kod Kuršumlije u kom je ubijen žandarm Stevan Sinđelić.

Rešio da zavede red: Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović | Foto: N. Marković

"Očekujem da će se (sastanak) u narednih nekoliko dana održati u Beogradu", kazao je ministar za televiziju Pink, navodeći da će na sastanku biti istaknuta želja da se obezbedi apsolutna bezbednost za stanovništvo ali i pripadnike bezbednosnih snaga.

Stefanović je ocenio da je jučerašnji napad bio "direktan teroristički napad" i da se kroz saradnju sa Euleksom i KFOR-om radi na otkrivanju počinilaca.

Stefanović je naveo i da će inicirati sastanak sa tužilaštvom, sudovima na kom bi se razgovaralo o pooštravanju kaznene politike za napade na policajae.

"Imali smo napade na policiju koji su prošli u senci, to su stvari za koje mora postojati oštra kazna", ocenio je ministar.

Žandarm Stevan Sinđelić juče ujutro je teško ranjen u napadu više nepoznatih Albanaca, a nešto kasnije preminuo je na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Sindjelić je bio u patroli policije iz Kuršumlie koja je prilikom obilaska terena zatekla više Albanaca koji su sekli šumu kod sela Orlovac. U razmeni vatre jedan Albanac je ubijen, a jedan ranjen.

Poslednji komentari
  • Чича из Шумадије Vreme: 07.09.2014 11:53h

    И шта очекујете г.министре, да вам кажем... ништа неће бити, као да ништа није било, танки сте ви за то, недорасли обавезама, око хапшења убице малог луке, ви сте на СВА ЗВОНА ШТА СЕ СПРЕМА, и нормално убица побегао, јадна је Србија, кад свака шуша може да буде министар...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP