Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OBRAČUN UDOVICE CVETKA SIMIĆA I OZLOGLAŠENOG „ZEMUNCA“

„Stidim se što sam spavala sa Kalinićem!“

Autor: Ana Dimitrovska | 26.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 7

Ana Simić (36), udovica Cvetka Simića, bliskog prijatelja i kuma Luke Bojovića (40), otkrila je juče da je bila u ljubavnoj vezi sa Sretkom Kalinićem (39), koga je optužila da je u martu 2010. ubio njenog supruga!

Priznala da  je varala muža: Ana Simić

Priznala da je varala muža: Ana Simić | Foto: Emil Čonkić

Ana Simić (36) tvrdi da je bila
u ljubavnoj vezi sa Sretkom
Kalinićem, koji joj se predstavio kao Boris Filipović, i optužila ga da je ubio njenog supruga

U napetom suočenju sa Kalinićem, koji je označen kao glavni egzekutor „zemunaca“, plačući je vikala: „Gde je moj muž?!“, na šta joj je Kalinić odgovarao: „Nisam ti ga ja ubio“, i uz ciničan osmeh govorio da je njeno svedočenje „gnusna laž“.

Cvetko Simić

Cvetko Simić

- Svesno se izlažem sramoti što to priznajem, ali to radim u želji da se stane na put zlodelima koje je ovaj čovek (Kalinić) učinio meni i mojoj porodici. Sumnjam da je on ubio mog muža. Svedočim u strahu jer sam juče dobila pretnje od osobe koja se predstavila kao otac ovog čoveka - plačući je govorila Simićeva na suđenju Bojoviću i članovima zemunskog klana optuženim za seriju zločina.

Sretko Kalinić

Sretko Kalinić | Foto: Tomislav Pavlek

Oči u oči sa Zveri
„Nikada nismo bili u vezi. Plašiš se onog tvog kuma. Ne razumem zašto toliko blatiš muža. Mene nemoj da se plašiš jer ti ja ništa nisam uradio. Ja ga nisam ubio!“, povišenim tonom je govorio Kalinić u suočenju sa Simićevom, koja je stajala na metar od njega.
„Molila si me da promenim iskaz koji sam dao protiv Bojovića jer si mi rekla da ne možeš da živiš od njegovih prijatelja!“, rekao je Kalinić, navodeći da su se upoznali još 2004.
„To nije istina“, ponavljala je Simićeva.
„Tačno je da sam ocu nedavno rekao da ode kod tebe i da te pita da li ti još prete. Danas sam hteo da kažem sudu da ti pruže zaštitu“, rekao je Kalinić. Cvetkova udovica je takođe rekla kako ju je Kalinićev branilac više puta pozivao u kancelariju, gde je jednom rekao da Kalinić nema novca ni za kantinu. Kako je rekla, iz straha je tada Kaliniću kupila trenerku i patike, kao i knjigu „Lečenje Šopenhauerom“.

Detaljno je opisala njenu romansu sa Kalinićem, koja je, kako je rekla, trajala od oktobra 2007. do likvidacije njenog supruga, čiji su delovi tela početkom marta 2010. nađeni u jezeru Jarun u Zagrebu. Kalinića je upoznala u februaru 2006. u Zagrebu, gde je bila sa Simićem, s kojim se venčala u septembru iste godine.

Nije znala da je Kalinić lice s poternice koja je za njim raspisana posle ubistva premijera Zorana Đinđića jer je, kako je rekla, izmenio lični opis da ga ni „rođena majka ne bi prepoznala“.


„Moj suprug me je upoznao sa svojim prijateljem koga je predstavio kao Borisa Filipovića.
Njih dvojica su se često viđali i rekla bih da su bili bliski“, rekla je Simićeva i dodala da se Kalinić raspitivao o Bojoviću i želeo da ga upozna, ali da Cvetko to nije hteo.

„Borisa sam opet srela u oktobru 2007. U tom trenutku sam se osećala zapostavljena kao žena i, nažalost, poruke tog čoveka su mi prijale. Postali smo bliski. Počeo je da pominje decu i brak, kako bi bio bolji otac mom detetu nego što je to bio Cvetko.
Poslednji put smo se videli 15. maja 2009, a komunikacija imejlom trajala je do marta 2010“, rekla je Simićeva i dodala da je poslednji put sa suprugom razgovarala 14. februara 2010, kada je bio u Zagrebu, i da je u junu iste godine shvatila da ga je Kalinić možda ubio kada je u medijima videla njegovu sliku i shvatila da joj se nije predstavio pravim imenom.

„Imao je izrazito dugu kosu, dugu bradu, bio je uvek sportski obučen i nosio je crnu tobricu. Nije ličio na čoveka sa poternice“, rekla je udovica Cvetka Simića, zbog čije se brutalne likvidacije vodi istraga u Hrvatskoj.

Po završetku saslušanja Simićeve, zamenik tužioca za organizovani kriminal Jovica Jovanović ocenio je da je njen iskaz instruisan da potkrepi određene teze odbrane. Inače, u publici su juče sedeli brojni Bojovićevi prijatelji, među kojima i Bjelopoljac Rade Rakonjac (51), nekadašnji telohranitelj i gardista Željka Ražnatovića Arkana.
Prema pisanju medija, on je označen kao osoba bliska Bojoviću, a njegovo ime pominje se i u plavoj i u beloj knjizi crnogorske i srpske policije o kriminalnim klanovima. Zvanično, međutim, Rakonjac nikada nije osuđivan, a, kako je „Alo!“ nedavno objavio, protiv njega je nedavno podignuta optužnica za neovlašćeno držanje pištolja.

Nisam ga  videla od  svadbe: Ražnatovićeva

Nisam ga videla od svadbe: Ražnatovićeva | Foto: Emil Čonkić

Svetlana Ražnatović: Nisam bliska sa Lukom!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (40) rekla je juče da je apsolutna neistina da ju je Branko Jeftović Jorga zvao zbog transfera fudbalera Obilića Nikole Lazetića i da Bojovića poznaje 20 godina, ali da se nikada sa njim nije družila.
„Upoznala sam Bojovića pre 20 godina i poznajem ga kao gardistu. Željko je bio veoma blizak sa ocem Luke Bojovića (Vukom Bojovićem) i Luku je tretirao kao mladog momka. Nikada se nismo družili ni provodili vreme zajedno. Poslednji put sam Luku videla 2001, kada me je pozvao na svoju svadbu. Nismo bili bliski, to je čista laž. Ne znam zašto je to urađeno, ali to nije istina“, rekla je Ražnatovićeva i dodala da je veoma iznenađena što je uopšte pozvana da svedoči jer ne zna ništa o krivičnim delima koja se optuženima stavljaju na teret. Među njima je i Jeftovićevo ubistvo.
Podsetimo, Ivana Tulović Buha, supruga svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta i bivša Jorgina devojka, posvedočila je da je Jeftović zvao Ražnatovićevu zbog navodnog duga posle transfera Lazetića, ali da su se njen telefon javljali Bojović, Milorad Ulemek Legija, Borislav Pelević, Dragiša Binić...
„Ispade da se ceo grad javljao na moj telefon. To je apsolutna neistina. Ispratila sam to preko medija. Ja sam javna ličnost. Neka njegova bivša devojka je govorila o tome. Ovde u sudu ću reći da su to neistine“, rekla je pevačica i dodala da Jeftovića poznaje iz viđenja. „Nikakav kontakt s njim nisam imala. On je dolazio u Arkanov kazino, a iz medija sam saznala da je bio fudbalski menadžer“, dodala je Ražnatovićeva i rekla da nema saznanja o tome da je Jorga na bilo koji način imao veze sa Arkanovim ubistvom.
„Nisam se ni bavila time. Apsolutno poverenje sam dala policiji“, rekla je pevačica.

Vladimir  Jeftović

Vladimir Jeftović | Foto: Danica Ćuruvija

Odložila svoje suđenje
Zbog ovog suđenja, folkerka se nije pojavila na današnjem suđenju u Prvom osnovnom sudu, u kojem je sa zetom Predragom Ocokoljićem optužena za pretnje direktoru FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću 2007. Suđenje za ovaj proces je odloženo za 29. januar. Na suđenju za nasilničko ponašanje prema Olareviću došao je Cecin zet Predrag Ocokoljić u pratnji advokata.

Poslednji komentari
  • milla Vreme: 26.11.2013 09:06h

    Lepo drustvo! Kad stigne da peva od ovoliki sudjenja?! A i ova sto se kaje...

  • AleksandarVeliki Vreme: 26.11.2013 16:29h

    eh što su sad nevešte i nikog ne poznaju, a kad su na jedan njihov mig nestajali ljudi, onda su bile sasvim drugačije - agresivne i prpošne... ova što se kaje je co svoj život bila mafijaška sponzoruša, a sad se ko fol kaje... iz aviona se vidi da se sva krivica prebacuje na već osuđene, dakle i dalje je mafijaška sponzoruša...

  • Milica Carica Vreme: 26.11.2013 17:05h

    Mora da su deca ponosna na ovako finu mamu,koja se druzi sa mafijasaima ..... a i tata Arkan im je za ponos.Jadna deca ko su im modeli

  • ana Vreme: 26.11.2013 17:42h

    Ovo sve kriminalci,eto ova makar priznala da je bila u ljubavnoj vezi sa Djindjicevim ubicom,dugo izdrzala da muza ne prevari,a sada se kaje.A Ceca sav Arkanov slucaj prepustila policiji.Za ne povjerovati gotovo sta se sve radilo I radi,ubistva,pljacke,prevare,otmice.I sta da ocekujemo od njihove dijece?Genetika I odgoj.I najinteresantnije sve te dame nisu znale da su to ubice.

  • veca Vreme: 26.11.2013 19:39h

    DVE DAME BEZ SRAMA! KKAKO ONE MISLE D CE IM DECA BITI DOBRA I POSTENA KAD OVAKAV ZIVOT VODE? KRIMINALNI MILJE PREOVLADJUJE U SRBIJI I JOS SE TIME HVALA!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP