Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BRAT UBIJENE DANIJELE LOVAŠ:

STRAVIČAN ZLOČIN SATAROM: Zet je planirao ubistvo moje sestre!

Autor: Večernje Novosti | 02.09.2014 - 10:13:00h | Komentara: 2

Na gradskom groblju u Crvenki u nedelju je sahranjena Danijela Lovaš (43), koju je suprug Aleksandar Kusturić (42), takođe Crvenčanin, ubio satarom u njihovom stanu u Novom Sadu.

Aleksandar K. (42)  sam pozvao policiju  nakon zločina

Aleksandar K. (42) sam pozvao policiju nakon zločina

Njen brat po majci Lazar Kalić smatra da je Aleksandar, sa kojim je, kako kaže, bio u odličnim odnosima, ubio Danijelu sa predumišljajem i da je stravičan zločin planirao u periodu od 40 dana, koliko je bio razdvojen od supruge i njihove petogodišnje ćerkice.

- On nije pokazivao znake agresivnosti i bio je u teškoj depresiji otkako je pre godinu i više dana izgubio posao, ali se nikakvom depresijom i bunilom ne može objasniti kako je izmasakrirao Danijelu a da pritom nije bio krvav. Ja svoju sestru, čije sam telo preuzeo iz Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu, nisam mogao da prepoznam koliko je bila unakažena. Hladnokrvno je ubio ženu koja mu je rodila dete i bila požrtvovana majka i supruga, koja je radila od jutra do mraka i borila se da sačuva brak, a njemu nijednog trenutka nije zamerila što ne radi. Siguran sam da je 40 dana, koliko je bio u Crvenki i sa rođenim bratom na moru, kovao plan da ubije Danijelu - kaže Lazar, pišu Novosti.
Danijelin brat je ubeđen da je Aleksandar imao saučesnike koji su ga podstrekivali na zločin. Smatra da su to članovi njegove porodice.

Ubistvo u NS

- Danka mi je više puta rekla: „Brate, rade mi o glavi“. Kad bih je pitao ko joj radi o glavi, ona bi govorila: „Šalim se, opusti se“. Ona je sve vreme vodila borbu sa njegovom porodicom jer je nisu voleli. Ponižavali su je jer je bila siromašna, a njegov otac je radio u Nemačkoj i zaradio neki novac. Danijela je radila kao fizioterapeut, ali se nije libila ni da sprema i čisti stanove po Novom Sadu, zbog čega su je u njegovoj porodici nazivali pogrdnim imenima. Njegova majka joj je u poslednje vreme govorila da se ne javlja telefonom u Crvenku da ne bi uznemiravala Aleksandra, koga su vodili na lečenje kod nekog travara u okolini Beograda. Odveli su ga kući iz Novog Sada na 40 dana, da bi ga vratili da napravi krvavi zločin - priča Lazar.
On kaže da od policije nije dobio informacije kako se ubistvo dogodilo, i da će „verovatno na površinu isplivati mnogo toga“.
- Sva srećna mi je pre ubistva javila da je Aco došao u stan sa svojim rođenim bratom, a on je nju iskasapio kao jagnje na spavanju. To je vrlo čudno, jer je ona imala lak san i budila se na svaki šum. Ko zna da li je nečim uspavana. Da je bila budna, ona bi se borila sa njim ili bi skočila sa prvog sprata, na kojem su stanovali i izlomila bi se, ali bi zbog deteta ostala živa - kaže Lazar.
 
Poslednji komentari
  • maya Vreme: 02.09.2014 12:59h

    strasno..nemam reci

  • neb. Vreme: 02.09.2014 22:39h

    Ako neko od vas slicajno dobije batine, samar,pesnicu,... samo neka ode po pistolj , ubije coveka i neka kaze branio sam se.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP