Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PORODIČNA TRAGEDIJA

STRAVIČNO: Posle zločina zvao rođaka da ga ubije!

Autor: V.Pešić | 03.11.2014 - 17:29:00h | Komentara: 2

Meštani sela Soderce kod Vranja još su u šoku posle zločina,koji se 2.novembra oko 16 časova dogodio u kući prodice Đorđević, kada je radnik „Simpa“ Radomir (58) hicem iz lovačke puške u sobi ubio suprugu Branku (54).

Kuća porodice Đorđević

Kuća porodice Đorđević

 
Zločin se dogodio posle povratka Radomira Đorđevića iz lova. Ubistvu je prethodila kraća prepirka i svađa između supružnika, za koje rodbina, Dušanka Tomić, Miroslav Ristić i ostale komšije kažu da su živeli bez svađa i trzavica. Kada je pucao u ženu koja je ležala u krevetu, ubica je hicem iz lovačke puške pokušao i sebi da oduzme život.
- Radomir je bio izuzetno vredan, druželjubiv, miran i tih čovek.Nije bio preke naravi.Ne mogu da verujem da je ubio ženu sa kojom se gotovo nikada nije posvađao. Radomir i Branka živeli su sami u porodičnoj kući. Sin je završio Vojnu akademiju, oženio se i živi u Beogradu. Ćerka se trenutno nalazi u Nemačkoj, rekla je Dušanka Tomić.

Mada motivi ubistva i samoubistva zvanično nisu poznati, u selu se nagađa da je Radomir ubio suprugu i posle neočekivanog zločina digao ruku na sebe zbog finansijskih problema. Zbog ozbiljnih finansijskih problema „Simpa“, Radomir Đorđević četiri meseca nije primio platu.
Teško su preživljavali, jer Branka nigde nije radila i primala platu. Oroz na lovačkoj puški, priča se, povukao je zbog navodnog sudskog spora sa rođenim bratom zbog imanja. Navodno, Radomir je izgubio sudski proces i mora bratu i državi da plati više od deset hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti.

Komšinice, poznanice, rođake i prijateljice ne mogu da prežale Branku Đorđević, o kojoj govore biranim rečima. Ubijena Branka nigde nije bila zaposlena. Ubica Radomir Đorđević je posle zločina u magnovenju pozvao rođaka Tomu. Telefonom mu je objasnio šta je uradio. Zamolio je rođaka da odmah dođe i liši ga života. Nedogu potom, rođak Toma trčeći se obreo u dvorištu i porodičnoj kući Đorđevića. Rođak ubice Đorđevića video je jeziv prizor. Nepomična Branka bila je oblivena krvlju, kao i teško povređeni zločinac, koji je još davao znake života.

Odmah je pozvana policija i Služba hitne medicinske pomoći. Posle hitne medicinske pomoći u vranjskom Zdravstvenom centru, teško povređeni Radomir Đorđević prevezen je u niški Klinički centar. Ubica se bavio lovom i imao je dozvolu za nošenje puške.
 
Poslednji komentari
  • djudjan Vreme: 04.11.2014 19:16h

    Šta reći a ne zaplakati, svaki komentar je suvišan.

  • jasna Vreme: 04.11.2014 19:35h

    Uzas to treba kazniti dete niposto vracat oni nisu normalni ni jedno ni drugo jadno dete

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP