Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR ZBOG ZABRANJENE LJUBAVI

Stric silovao budućeg zeta!

Autor: J. Paunović | 04.08.2013 - 23:15:00h | Komentara: 1

U policiju u Novom Sadu juče je došao mladić S. T. (33) kako bi prijavio silovanje i prebijanje, saznaje „Alo!“. On je inspektorima ispričao da ga je D. S., stric njegove devojke, naterao da ga oralno zadovoljava, a kao razlog naveo to što se protivi njihovoj vezi.

S. T. je ceo slučaj  prijavio policiji Novog Sada

S. T. je ceo slučaj prijavio policiji Novog Sada | Foto: Shutterstock

- Mladić je bio sav uplašen i pretučen kada je došao u policiju. Posle nekoliko minuta otvorio je dušu i počeo da priča. Rekao je da je dva sata pre silovanja bio kod svoje devojke K. S. (18) u njenoj kući. Tada ga je pozvao njen stric i rekao da, ako može izađe iz kuće i da ima nešto da mu kaže - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.


Prema priči silovanog mladića, ispred kuće ga je sačekao devojčin stric sa još jednim momkom P. I., a potom su ga oni, kako je ispričao, iznenada stavili u kola i odvezli na kanal Dunav - Tisa - Dunav.

Stric devojke navodno se protivi njenoj vezi sa S. T., zbog čega je sa izvesnim P. I. na kanalu Dunav-Tisa- Dunav najpre pretuka

Stric devojke navodno se protivi njenoj vezi sa S. T., zbog čega je sa izvesnim P. I. na kanalu Dunav-Tisa- Dunav najpre pretuka | Foto: Shutterstock

„Bio je mrak tako da nisam video marku automobila. Ugurali su me u njega. Vozili smo se do kanala, a oni mi ništa nisu govorili. Kada smo tamo stigli oni su me izbacili iz kola i počeli da me biju. Jedan i drugi na smenu. U jednom trenutku stric moje devojke je svukao pantalone i tražio da ga oralno zadovoljim. Nisam imao izbora, to sam i uradio - ispričao je silovani momak inspektorima. Kako „Alo!“ saznaje, mladića S. T. su ostavili pored kanala, a oni su otišli kao da se ništa nije dogodilo. Kao motiv silovanja oštećeni je naveo protivljenje porodice njegove devojke, jer ona zabavlja sa njim. Kaže da njihovu vezu nisu mogli da prihvate iako su im objasnili da se vole.

Crni vikend

Leskovačka policija uhapsila je juče i muškarca starog 46 godina iz Vlasotinca zbog sumnje da je silovao trinaestogodišnju devojčicu. U saopštenju policije navodi se da je muškarac između 8. i 9. februara silovao devojčicu i zapretio joj da nikome ne priča. Istražni sudija je uhapšenom odredio pritvor do mesec dana.

Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 05.08.2013 08:33h

    Kidnapovati nekog i terati na ovakve stvari - taj mora da je lud. U stvari je gej, ali to prikriva pa zadovoljava svoje potrebe na ovakav nacin. Bolesnika puna Srbija.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP