Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

Sud naložio raspisivanje poternice za Radomirom Počučom

Autor: I. Milićević | 27.11.2014 - 13:20:00h | Komentara: 1

Krivično-vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu naložilo je da se za bivšim voditeljem i portparolom Protivterorističke jedinice MUP-a Radomirom Počučom raspiše poternica, zbog "očiglednog izbegavanja da se pojavi na sudu", gde je optužen zbog ugrožavanja sigurnosti i poziva na prebijanje Žena u crnom preko Fejsbuka.

Šalje „razglednice“ iz Ukrajine:  Radomir Počuča (44)

Šalje „razglednice“ iz Ukrajine: Radomir Počuča (44)

Viši sud mu je danas najpre odredio pritvor do 30 dana, ali s obzirom da se on ne nalazi u Srbiji, naloženo je i raspisvanje poternice.

Suđenje zbog poziva na prebijanje Žena u crnom ne može da otpočne još od letos jer se Počuča ne odaziva pozivima suda.

Bivši voditelj se nekoliko puta oglašavao na društvenim mrežama, tvrdeći da je u Ukrajini i da se navodno bori na strani proruskih grupa. Sudija Višeg suda je čak tri puta nalagala da on bude priveden na suđenje, ali s obzirom da nije bio dostupan policiji, Krivično-vanpretresno veće naložilo je raspisivanje poternice.

Iako su advokati i dalje u štrajku, suđenje Počuči moglo bi neometano da se odvija jer za krivično delo koje mu se stavlja na teret nije zakonom neophodna odbrana, odnosno prisustvo advokata na glavnim pretresima.

Poslednji komentari
  • Rade Vreme: 20.12.2014 01:21h

    Apsolutno sam protiv te sotonske organizacije ženturača u crnom, ali ovdje se moram oglasiti vezano za radomira počuču. Glumac, lažovčina! Pobjegao od odgovornosti u svojoj zemlji i sad glumi vajnog borca, dobrovoljca. Žestoki lažov koji nije metka opalio, nego je non -stop na FB i drugim društvenim mrežama. Ko god mu se obrati sa pitanjem gdje ratuje u kojoj jedinici i kada stigne ratovati, isti počuča ga blokira i briše njegove postove. Ne mogu vjerovati da ljudi vjeruju da se on bori. Zamislite prvu liniju fronta sa strujom i internetom!? Od kada je pobjegao u Novorusiju 18 sati dnevno je na internetu i samo širi laži. Provjerite moju izjavu na njegovom FB i Twitter nalogu. Muka me hvata od ovih licemjera i pokvarenjaka. Ovo pišem jer ne mogu biti ravnodušan zbog onih koji stvarno ratuju i nemaju uslova da sebe profanišu putem interneta, poput ovog virtualnog ramba počuče.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP