Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA

Supruga čoveka koji je ubio bebu pobegla napolje sa ostalom decom!

Autor: E.S. | 09.01.2015 - 11:35:00h | Komentara: 9

Beba stara oko 15 dana tragično je nastradala rano jutros kada ju je otac B.Z. (35) usled nervnog rastrojstva bacio kroz prozor.

Prozor sa kojeg je bačena beba

Prozor sa kojeg je bačena beba | Foto: Rada Bulatović

Pomenuta tragedija dogodila se oko 5 sati, a nesreća je prijavljena 20 minuta kasnije, u Drinčićevoj ulici 9 na Starom gradu.

Kako saznajemo, nakon jutarnje prepirke sa suprugom B.Z. (35) usled napada šizofrenije izbacio je rođeno dete kroz prozor stana. Nesrećna majka je, kako bi se spasila, zgrabila drugo dvoje dece i u pidžami pobegla napolje, odnosno, otišla da vidi šta je sa bebom. Od šoka je počela da vrišti, zapomaže i doziva u pomoć. Prvi komšija ih primio u stan, odakle je obaveštena polciija i Hitna pomoć.

Nakon dolaska više patrola policije trebalo im je više od 20 minuta da savladaju razjarenog i pobesnelog oca, koji je zatim prevezen u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević".

Od užasnog prizora jednoj od komšinica je pozlilo i završila je u Urgentnom centru. 

Inače, komšije za tu porodicu kažu da su oni izuzetno fini i povučeni ljudi.

- Svi smo u šoku, pa zar to naš komšija da uradi? Večito je bio nasmejan i tih, kulturno se javljao i odavao je utisak veoma srećnog i lepo vaspitanog čoveka - rekao je jedan komšija.

Ipak, kako saznajemo, iako je preko dana B.Z. odavao utisak mirnog dobroćudnog diva, tokom noći je znao da se posvađa i potuče sa suprugom.

- Poziv lekarskoj ekipi stigao je jutros oko 5.28 da je otac bacio devojčicu staru samo 15 dana kroz prozor sa trećeg sprata zgrade u Drinčićevoj ulici. Lekarska ekipa na žalost mogla je da konstatuje smrt devojčice. Otac star između 35 i 36 godina uz policijsku pratnju prebačen je do Psihijatrijske bolnice Dr Laza Lazarević – izjavila je potparolka Hitna pomoći dr Nada Macura.

Osumnjičeni je živeo sa ženom, sa kojom ima već dvoje dece, od dve i tri godine.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Otac Vreme: 09.01.2015 08:51h

    Za ovakve stvari,smrt mu je blaga kazna.

  • sve je gore i gore Vreme: 09.01.2015 11:53h

    ova vlada dovela je narod do gladi nema para za lecenje dusu su nam uzeli Sve vise ce biti nazalost ovakvih slucajeva,Do lekara doci treba i kartu za prevoz platiti za penzionere ojadjene to vodi samo pravo u smrt..Nikolic rece ako bude ixabran bolj ce da se zivi mi znamo kako nam je ali on injegovi na vlasti tako ne misle .Uz ovakve vesti nrka im bude prijatan dan , .Meni ne

  • ana Vreme: 09.01.2015 12:12h

    Majko moja! Sta je ovo?! Sto se ne baci ti sa treceg sprata nego nevinu dusicu? I sta sad - sizofenicar - lecice se narednih par godina u spec.bolnici i onda na slobodu? Ljudi, naka misli ko sta hoce ali za neke monstrume bi svakako uvela smrtnu kaznu, pa zar ovi u vladi ne vide da svakodnevno neko nevino detence nastrada zbog psihopata. Promenite pod hitno Krivicni zakonik, sta me briga za ljudska prava monstruma kada svakodnevno procitam ovako nesto.

  • dkdklc Vreme: 09.01.2015 13:15h

    d?!!!!!c!?c?c

  • Ivana Vreme: 09.01.2015 14:19h

    E moja Srbijo...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP