Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BIVŠI BOKSER U VETERNIKU UBIJEN NA SPAVANJU

Supruga dva dana nije primetila da je mrtav!

Autor: N. N. T. - B. J. | 26.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Novosadska policija saslušala je u istrazi suprugu bivšeg boksera Branka Bokana (50), čije je beživotno telo pronađeno u subotu uveče u njegovoj porodičnoj kući u Veterniku sa ustrelnom ranom na glavi.

Bokanova žena od četvrtka, kada je kako se sumnja ubijen u krevetu na spavanju, nije ulazila u njegovu sobu, nije čula hitac iz pištolja niti bilo šta sumnjivo, a telo je na kraju našao njegov otac.

Inspektori su i juče nastavili uviđaj i prikupljanje tragova u kući, a za sada se pretpostavlja da je ubijen hicem iz pištolja manjeg kalibra, jer je vizuelnim pregledom leša bilo čak izuzetno teško odrediti da li je u pitanju rana od oružja, pošto je put ulaska bio jako uzan. Leš u fazi raspadanja pronašao je u subotu veče Bokanov otac, koji je otišao do njegove kuće u Leptirovoj ulici, jer mu se od četvrtka nije javljao.
Policija je saslušala i komšije i poznanike, a Bokanova supruga ispričala je da nije ulazila u sobu kod njega dva dana, jer joj je on uvek branio da to radi dok je on sam ne pozove. Ona takođe nije ni osetila bilo kakav neugodan miris. Njih dvoje su se prema pričama meštana i venčali pre godinu dana. Policija intezivno radi na otkrivanju motiva i počinioca ovog zločina.

Bokan se poslednjih godina uglavnom bavio očevim konjičkim klubom “Krug”. On je još početkom marta ove godine trebalo da bude upućen na izdržavanje petogodišnje zatvorske kazne zbog pucnjave iz decembra 2007. Koliki deo kazne je već odležao tokom boravka u pritvoru i kako se još uvek nalazio na slobodi, za sada nije poznato. Bokan je ispred novosadskog kafića “Flajing Dačmen” u vatrenom obračunu, teško ranio Petra Divljakovića (42) zvanog Pera Divljak, pripadnika crvenih beretki.
Divljakovića je naime Dejan Perišić, čija je rođena sestra živela u vanbračnoj zajednici sa Bokanom, zamolio da krene sa njim i pomogne mu da reši sestrine probleme. Iako je Divljaković trebalo da uplaši Bokan, Bokan je na kraju u njega ispalio šest hitaca iz pištolja “takarev” i naneo mu teške povrede. Bokan je takođe 2005. u “Dačmenu” hapšen zbog pokušaja reketiranja novosadskog biznismena Mileta Jerkovića, kojem je tražio novac na ime nepostojećeg duga, ali epilog ovog procesa nije poznat.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP