Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA

Supruzi ispalio dva hica u grudi i jedan u glavu!

Autor: M. Đorđević | 04.05.2014 - 07:15:00h | Komentara: 0

Dan posle porodične tragedije u smederevskom naselju Jugovo, nakon što je u petak ujutro Aleksandar Hadžić (50) pištoljem ubio suprugu Mirjanu Stefanović (49), da bi potom izvršio samoubistvo, nije jasno zašto se rasprava supružnika završila zločinom. Obdukcijom je utvrđeno da je Aleksandar u Mirjanu pucao dva puta, u grudi i glavu, a da je sebi presudio jednim hicem, u glavu.

Kuća u kojoj se desio zločin

Kuća u kojoj se desio zločin | Foto: N. Pavlović

- Dešavalo se i ranije da se svađaju, ali niko nije mogao da nasluti da će se ovako završiti. Znao je on i da popije, da bude nagao i prek, stoji i da je siroticu maltretirao, ali ne znam šta je moglo da mu se u glavi dogodi da decu napravi siročićima – kaže komšinica nesrećnog para.


Aleksandar i Mirjana su dugo radili u Italiji, kako kažu komšije, pre desetak godina su kupili tu kuću, renovirali je i doterali po svojoj meri i ukusu. O dugogodišnjem radu u inostranstvu, osim lepo sređene kuće na sprat, u ovom, elitnom delu Smedereva, svedoče i parkirana dva automobila i kamion. Mirjana se prva u Srbiju vratila, a Aleksandar je i dalje radio u inostranstvu, dok na koncu nije ostao bez posla. Mirjana je na po nekoliko meseci išla u Italiju, kako bi dopunila kućni budžet. Njihovi dvanaestogodišnji blizanci, devojčica i dečak, nisu prisustvovali zločinu, pošto ih je Aleksandar, čim je svađa počela, isterao iz kuće i zaključao vrata. Oni su smešteni kod rodbine, koja je imala tu nezahvalnu obavezu da im saopšti šta se dogodilo s njihovim roditeljima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP