Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISTI ZLOČINI U ISTO VREME NA RAZLIČITIM MESTIMA

Supružnici se boli noževima!

Autor: J. Paunović - E. Sadiku | 15.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Mladenovačka policija uhapsila je Dušicu M. (38), zbog sumnje da je nožem htela da presudi svom trideset godina starijem suprugu Dušanu B. u njihovoj porodičnoj kući. Gotovo u isto vreme samo u Novom Beogradu, Todor B. (88) pokušao je nožem da ubije suprugu Slavku T. (81). I Dušan i Slavka se nalaze u Urgentnom centru, a Dušica i Todor u pritvoru u policiji i odgovaraće za pokušaj ubistva.

Izbola muža posle svađe u kući u Mladenovcu

Izbola muža posle svađe u kući u Mladenovcu | Foto: Shutterstock

Prema našim nezvaničnim informacijama, kod bračnog para u Mladenovcu u pitanju je bračna svađa, a kod supružnika u Novom Beogradu psihički problemi koje je imao Todor.


Nezvanično, Todor B. prvo je pretukao, a potom i pokušao nožem da ubije svoju životnu saputnicu Slavku (81). Nesvakidašnja drama dogodila se u utorak oko podneva u stambenoj zgradi u Bulevaru Zorana Đinđića. Sigurne smrti Slavku je spasla združena intervencija policije, vatrogasaca i ekipe Hitne pomoći, koji su na jedvite jade uspeli da upadnu u stan nesretnog para. Nakon intervencije policije, lekari su Slavki pružili neophodnu medicinsku pomoć i ona je sa ubodnim ranama prevezena u bolnicu gde se lekari bore za njen život, dok je Todor uhapšen.

Naš reporter na ulazu u zgradu

Naš reporter na ulazu u zgradu | Foto: Nebojša Marković


Žitelji zgrade juče su u šoku objašnjavali da su zatečeni Todorovom reakcijom, pogotovo što su znali da se starac nije mogao kretati bez pomoći, zbog bolesti.

- Čuo sam šta je bilo. U utorak je dolazila policija sa vatrogascima i Hitna pomoć, jer je komšija Todor tukao i valjda hteo da ubije svoju ženu. Verujte nije mi jasno kako je uopšte mogao da je i udari, jer nije mogao da se kreće bez nečije pomoći. A ako mi verujte razlog zašto je to uradio, niko ne zna, valjda mu je kvrcnulo nešto u glavi - rekao je jedan njihov stariji komšija.
Na šestom spratu zgrade gde živi bračni par totalni muk, niko od komšija nije želeo reč da kaže o nesreći, a vrata Todorovog i Slavkinog stana nije imao ko da otvori.

Naš reporter ispred stana u kojem je izbodena Slavka

Naš reporter ispred stana u kojem je izbodena Slavka | Foto: Nebojša Marković


- Todor i Slavka su divni ljudi, uvek su se ljubazno javljali. Čula sam da je Todor hteo da ubije Slavku i nije mi jasno zbog čega pogotovo što je ona vodila brigu o njemu. Eto, prošle godine ga je vodila i u bolnicu „Dr Laza Lazarević“, a zbog kog problema to ne znam. Nakon što je malo ležao u bolnici, Slavka je otišla po njega i dalje nastavljajući da brine o njemu - u prolazu je prokomentarisala jedna komšinica.

Mlada žena ubadala s leve strane

Kako „Alo!“ saznaje, Dušica M. iz Mladenovca bila je odlučna u svojoj nameri da se otarasi svog trideset godina starijeg supruga, pa ga je nožem sekla samo sa leve strane bliže srcu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP