Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HAPŠENJE

Surčinci uhapšeni zbog
ubistva vlasnika menjačnice!

Autor: Tanjug | 09.05.2013 - 16:35:00h | Komentara: 0

U sinhronizovanoj akciji na području Surčina i Uba, policijski službenici Uprave kriminalističke policije i Protivterorističke jedinice, u saradnji sa policijskim službenicima PU u Užicu, PU za grad Beograd i PU u Valjevu, lišili su slobode Ž.K. (1977) i B.S. (1980) iz Surčina.

Hapšenje dilera

Ilustracija | Foto: Emil Čonkić

Oni su lišeni slobode zbog postojanja osnova sumnje da su 27. jula 2010. godine u selu Crvica, SO Bajina Bašta, izvršili krivično delo teško ubistvo.


Osumnjičeni su pratili D.S. (1963) koji je bio vlasnik menjačnice "SD" u Bajinoj Bašti i sačekali ga ispred porodične kuće u selu Crvica, gde su ga po izlasku iz vozila lišili života pucajući na njega iz pištolja nepoznate marke u vrat, a potom su mu oduzeli torbicu sa oko 1.500 evra, 100.000 dinara, 500 dolara, 500 švajcarskih franaka, dokumentima i pištoljem marke "broving", koji je imao u vlasništvu.

U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova se navodi da je u izvršenju ovog krivičnog dela učestvovao i N.P. (1980), državljanin Crne Gore, koji se trenutno nalazi u pritvoru Okružnog zatvora u Valjevu zbog izvršenog krivičnog dela iznude u pokušaju.

Osumnjičenima je odredjena mera zadržavanja, a policija nastavlja sa radom na utvrdjivanju svih okolnosti pod kojima je izvršeno krivično delo, navodi se u saopštenju MUP-a.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP