Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVI DETALJI MUČENJA PANČEVCA DRAGANA BARBIJA (33)

Šurili ga jer je muvao gazdaricu!

Autor: J. Paunović - I. Milićević | 04.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 4

Tri devojke i dva mladića su molera Dragana Barbija (33) šurili vrelom vodom, potapali u kadu, sekli noževima po licu i telu, spuštali sa desetog sprata, i to sve jer je „očijukao“ sa ženom vlasnika stana u kojem je živeo kao podstanar, saznaje „Alo!“. Da nije ništa imala sa njim, u policiji je rekla žena koja je u to htela da ubedi i muža, ali nije uspela. Nasilnicima se na teret stavlja krivično delo zlostavljanja i mučenja.

Vlasnik stana u kojem je žrtva živela posumnjao da podstanar „očijuka“ sa njegovom izabranicom i organizovao mučenje u stanu u P

Vlasnik stana u kojem je žrtva živela posumnjao da podstanar „očijuka“ sa njegovom izabranicom i organizovao mučenje u stanu u Pančevu | Foto: Shutterstock

- Uhapšeni su 28. marta ove godine odveli oštećenog u stan, gde su ga mučili od 19 sati do 10 sati ujutru sledećeg dana. Od jezivih povreda, nesrećni čovek je na kraju završio u bolnici na odeljenju za maksilofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije.

Debeo krivični dosije


Viši sud u Beogradu doneo je presudu sredinom marta kojom je Barbi osuđen na dve godine i tri meseca zatvora zbog krivičnog dela silovanja i razbojništva, koje je počinio još 2006. Zajedno sa njim, osuđen je i njegov saučesnik u razbojništvu Miljan Miletić, koji je dobio uslovnu kaznu od šest meseci.

Dragan je satima bio mučen na najrazličitije načine, od puštanja struje, preko davljenja u kadi, do šurenja vrelom vodom. Čak su ga prebacili preko ograde na terasi, odakle je visio naglavačke. Slučaj je pančevačkoj policiji prijavio oštećeni - objašnjava naš sagovornik.

Nekoliko dana kasnije, u pančevačku policiju privedeni su osumnjičeni, koji su na saslušanju priznali umešanost u krivično delo.

Nezapamćeno mučenje i zlostavljanje grupa je uradila, navodno, po nalogu čoveka koji je Draganu Barbiju po izlasku iz zatvora iznajmio stan. U jednom trenutku, vlasnik stana počeo je da sumnja da postoji „neka tajna veza“ između njegove supruge i podstanara. Kako bi mu se osvetio, naredio je mučenje nakon što je organizovao grupu koja će to odraditi.

- Njegova supruga pravdala se da nema ništa sa podstanarom. Istu izjavu dala je i policiji, ali to nije ubedilo besnog muža - napominje naš sagovornik.

Podsećanja radi, Dragan je tvrdio da su ga nasilnici najpre pretukli, a potom svukli i vezali konopcima. Zatim su dohvatili električne kablove, koje su mu zakačili za telo, a potom strujom od 220 volti izazivali električne šokove. Prema njegovim rečima, najteže mu je bilo kada su ga nasilnici vezali pojasevima koje električari koriste za penjanje po banderama i dalekovodima, a potom ga sa terase stana na desetom spratu spuštali niz fasadu zgrade.
Poslednji komentari
  • re Vreme: 04.04.2015 09:50h

    Bolje da je ostao u zatvoru 10tak god. Sto je i realna kazna koju je trebao dobiti za silovanje....podrska grupi za mucenje!

  • pavlos Vreme: 04.04.2015 13:14h

    sada lepo po 20 godina svakom pa ce sledeci put kada neko razmislja da uradi nesto slicno dobroooo da razmisli da li mu se isplati!

  • RajkoPrebranac Vreme: 04.04.2015 18:22h

    Samo da podrzim ovu Gradjansku inicijativu za prevaspitavanje silovatelja i da im preporucim da osnuju nevldinu organizaciju koja bi se bavila neci slicnim, siguran sam da bi imali mnogo simpatizera i clanova.

  • Mark Vreme: 05.04.2015 12:37h

    Samo da navedem organe unutrasnjih poslova da preispitaju izjave komentatora, i da ih upute na medicinske preglede radi utvrdjivanja uracunjivosti. Auuuu bre sta je sa razmisljanjem za sve te stvari postoje sistemska resenja gde nije ukljuceno tlacenje i dalje zlostavljanje ljudi sta bi ste tek sa zivotinjama radili joj uzasa li......

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP