Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAHRANA NA CETINJU

Sutra sahrana Aninog bodigarda

Autor: E. A. | 19.02.2013 - 09:02:00h | Komentara: 1

Dejan Milačić (35) zvani Džin, koji je u subotu ubijen sa sedam hitaca u potiljak u beogradskom naselju Mirijevo, biće sahranjen sutra na porodičnom groblju na Cetinju, a porodica će danas preneti telo u Crnu Goru.

Milačić sa  pevačicom

Milačić sa pevačicom

Motiv likvidacije policija za sada traži uglavnom u borbi za prevlast u poslovima obezbeđenja. Proveravaju se njegovi sukobi sa izvesnom Zvezdinom navijačkom grupom, koja već neko vreme pokušava da se ubaci u ove poslove, a Milačić, inače obezbeđenje kluba “Teatro” i mnogih drugih, u sličnom obračunu već je bio upucan u noge u maju 2008. u kafiću “Pevac”.

Na saslušanje u policiju će biti pozvana i pevačica Ana Nikolić, kod koje je radio kao telohranitelj. On je, naime, sa kolegama iz “Teatra” tokom njenog novogodišnjeg nastupa na “Bolivudu” nasrnuo štanglama na obezbeđenje splava jer se nedolično ponašalo prema njoj.
Iako se kao motiv spominjala i pucnjava na Cetinju iz marta prošle godine, ispostavilo se da se Milačić tada sa prijateljem Milanom Beladom jeste posvađao u kafiću i navodno je slučajno ispalio hitac iz pištolja, koji nije nikog pogodio. Komšije Milačića na Cetinju kažu i da su dvojica momaka bila u normalnim odnosima i kada je Dejan poslednji put, deset dana pre ubistva, boravio na Cetinju.
Poslednji komentari
  • amer Vreme: 19.02.2013 15:14h

    nazalost u srbiji ne postoj profesionalno obucen kadar za poslove obezbedjenja jer nista nije definisano u zakonu niti postoji zakon niti agencija koja regulise tu profesiju

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP