Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POMAK U ISTRAZI

Sužava se krug osumnjičenih za napad na Beka

Autor: N1 | 05.12.2014 - 09:28:00h | Komentara: 0

Policija ima indicije koje ukazuju na određene osobe kao moguće izvršioce napada na biznismena Milana Beka i sužava krug osumnjičenih.

Milan Beko

Milan Beko | Foto: Emil Čonkić

Pod neprekidnim nadzorom policije je 15 osoba, koje se na neki način dovode u vezu sa ovim napadom. Uz pomoć svedočenja očevidaca, završava se i izrada foto-robota osobe koja je pucala u Beka, sazaje "Politika".
Utvrđeno je i kojom putanjom i ulicama su napadači došli do kuće biznismena, kao i kuda su i kako pobegli. Policija ima informacije i o automobilu koji su napadači koristili u obilasku "terena" i pripremi napada na biznismena.
Uporedo sa identifikacijom osumnjičenih za pokušaj ubistva, inspektori rade na otkrivanju motiva i eventualnog naručioca ovog napada. Analizira se oko osam, devet potencijalnih motiva, piše Politika i navodi da na rešavanju ovog slučaja neprekidno radi oko 50 policajaca.
"Večernje novosti" pišu da je Milan Beko u oružanom napadu 14. novembra pogođen sa tri metka. Prema poslednjim rezultatima istrage, ubica je ispalio četiri hica, dva su srpskog biznismena pogodila u stomak a treći mu je okrznuo leđa, saznaje list.
Pored toga, najnovijim sumiranjem rezultata istrage i rekonstrukcijom događaja, utvrđeno je da je Beko, samo zahvaljujući svojoj fizičkoj spremnosti i hitrom reagovanju u kritičnom momentu, izvukao živu glavu, pišu "Novosti".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP