Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

FATALNA LJUBAV

Švajcarac ubio Tunišanina zbog Srpkinje!

Autor: Ekipa Alo! | 07.12.2012 - 09:12:00h | Komentara: 0

U tranzitnom azilantskom domu Embrah-Cirih fitnes instruktor Silvan B. (22) zbog svoje devojke srpskog porekla Dragane S. (18) hicima iz pištolja ubio je Tunišanina Anvara A. (30), prenosi švajcarski "Blick".

Švajcarac ubio zbog srpkinje

Dvorište azilantsklog doma u kome je Silvan ubio Anvara | Foto: Blick.ch

Silvanovi prijatelji kažu da je pucao zato što su tunišanski azilanti često prilazili Dragani, koja s porodicom živi u tom centru i spopadali je. Samo dva sata pre nego što se dogodila tragedija Silvan B. je na Fejsbuku postavio fotografije na kojima razmenjuje nežnosti sa Draganom. A onda je sa napunjenim pištoljem krenuo u azilantski centar koji se nalazi u blizini njegove kuće.

Švajcarac ubio zbog srpkinje

Fatalna ljubav: Silvan i Dragana | Foto: Blick.ch

Već u dvorištu azilanstkog centra Silvan je izvadio pištolj i pucao u Tunišanina Anvara A. (30) koji je došao da poseti zemljaka. Sa samo metar i po udaljenosti Švajcarac je ispalio nekoliko metaka u grudi nesrećnog mladića. Na mestu događaja našao se i Avarov prijatelj Hiaem J. (29).
 
- On mu je pucao u grudi. Anver je istog trenutka pao u sneg obliven krvlju. Bilo je strašno, pucao je do poslednjeg metka. Prepao sam se na smrt, mislio sam da će i meni da presudi, rekao je Hiaem J.

Švajcarac ubio zbog srpkinje

Smetalo mu je što joj prilaze azilanti iz Tunisa: Silvan i Drgana | Foto: Blick.ch

Nakon toga Silvan B. pobegao je kući, a onda pozvao policiju, pa je uhapšen.
Komšija Silvana B, Selim Demirdevenler (23), koji je sa njim išao u školu (Berufssaule für Detailhandelsangestellte), kaže da nikada ne bi pomislio da on može da ubije. Priča da je dobar mladić, uvek ljubazan.

- Tunišanski azilanti su spopadali njegovu devojku Draganu i to ga je strašno nerviralo i ljutilo. Verujem da je ljubomora uzrok takve reakcije Silvana, rekao je Demirdevenler.

On kaže da je Silvan B. često dolazio u azilanski centar i da su se posete Dragani gotovo uvek završavale svađama sa severnoafričkim azilantima, te da je on bio jako ljubomoran na Tunižane. Silvan B, kako kaže, voleo je oružje i bio zaluđen njime. Posedovao je dva pištolja i pušku.

Švajcarac ubio zbog srpkinje

Tunišanin Anvar A. koga je hladnokrvno ubio Silvan B. | Foto: Blick.ch

Porodica Silvana B. je u šoku. Otac Beat B. (69) tvrdi da je njegov sin ubio u samoodbrani. Međutim, Silvan B. je sve priznao, a tužilac mu je odredio pritvor.

Ubica učio srpski!
- Silvan B. se zabavljao pola godine sa Draganom. Ona je Srpkinja i živi u tom azilantskom centru sa porodicom. Toliko je bio zaljubljen u Draganu da je učio i srpski jezik, kaže Silvanova prijateljica Danijela Ciger (22).

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP