Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAČEKUŠA

Svedok ubistva izrešetan u automobilu ispred svoje kuće dok su mu se deca igrala u dvorištu!

Autor: A.O. | 10.08.2014 - 11:02:00h | Komentara: 0

U Bratislava Alitovića (36) dvojica nepoznatih napadača ispalila su više metaka iz pištolja dok je sedeo u automobilu ispred svoje kuće. Alitović svedok prošlogodišnjeg ubistva Ivana Ramića.

Bratislav Alitović

Bratislav Alitović | Foto: facebook

Bratislav Alitović (36), koji je juče oko 16 časova ubijen u svom automobilu ispred kuće u Ulici Dimitrija Tucovića u Ćupriji, saslušavan je Višem sudu u Jagodini kao svedok ubistva Ivana Ramića.
Ramić je ubijen pre tačno godinu dana u ugostiteljskom objektu “Koliba” u selu Mijatovac kod Ćuprije, a osumnjičen je Dragan E., koji je još u bekstvu, saznaje Telegraf. rs.
Prema priči komšija, jučerašnje ubistvo dogodilo se kad se Alitović vratio iz prodavnice, ali još nije izašao iz automobila. Dvojica napadača u tom trenutku zaustavila su svoje vozilo iza njega, izašli i ispalili u Alitovića nekoliko metaka iz vatrenog oružja, a zatim su pobegli sa lica mesta. Od zadobijenih povreda u grudi i stomak, Altitović je npreminuo sat kasnije u ćuprijskoj bolnici.
Otac ubijenog, Milivoje, u tom trenutku bio je u kući, dok su se ispred igrala deca ubijenog, njih troje. Bratislav je bio jedinac, a sa suprugom Bojanom imao je troje dece.
- Bio sam na spratu kuće kad sam čuo neko praskanje i vrisak moje snaje Bojane. Istrčali smo napolje, izvukli ga ranjenog iz automobila, još je bio živ. Umili smo ga, ali nije uspeo da se izbori sa teškim povredama. Preminuo je u bolnici nešto kasnije – kaže potreseni otac.
Ni ubijeni Alitović, a ni negova supruga, inače romske nacionalnosti, nisu nigde zaposleni, a za decu su primali dečje dodatke. Kako “Telegraf.rs” saznaje, Alitovići su u rođačkim vezama sa porodicom Ramić, a Bratislav se družio vrlo često sa Zoranom Ramićem, bratom ubijenog Ivana.
Na njihovog oca, Dragana Ramića, nedavno je takođe pucano na regionalnom putu Jagodina-Paraćin iz automobila u pokretu, ali je Ramić izbegao smrt.
Sukobi i okršaji razlićitih romskih grupa čestu su u ovom pomoravskom gradu, a uglavnom su vezani za zelenašenje, davanje novca pod kamatu i iznudu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP