Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UŽAS KOD JAGODINE

Svekar silovao snaju Albanku pred unukom (3)

Autor: J. P. | 12.06.2013 - 23:48:00h | Komentara: 11

Policija u Jagodini uhapsila je Ž. D. (62) zbog sumnje da je silovao svoju snaju (23) albanske nacionalnosti na očigled njegovog unuka starog tri godine, saznaje “Alo!”. On je u utorak oko 11 sati sačekao da njegova supruga ode sa ćerkom u grad, a sin u lov i onda je napao snaju.

Monstruozno silovanje u selu nadomak Jagodine

Monstruozno silovanje u selu nadomak Jagodine | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 Odveo ju je u sobu i bacio na krevet. Svukao je sve sa nje i počeo da je siluje. U tom trenutku se pojavio njen sin, jer je nesrećna žena vrištala, ali ga je on oterao u sobu. Ko zna šta bi bilo da policija u tom trenutku nije dobila anonimni poziv čovek koji je rekao da čuje zapomaganje iz obližnje kuće - objašnjava naš sagovornik blizak celom slučaju.


Nesrećna žena odvedena je na pregled, a policija je privela njenog svekra.
Kako “Alo!” saznaje, Ž. D. je prema priči snaje već deset meseci unazad seksualno uznemiravao. Tražio je da dođe da se mazi sa njim i koristio svaku priliku kada ostanu sami.

- Iz kog razloga žena nije prijavljivala šta joj se sve događa to niko nije znao. Ćutala je i trpela sve što ju je snašlo. Tek kada je policija uhapsila njenog svekra, objasnila je šta joj je sve radio prethodnih meseci - objašnjava naš sagovornik.

Nezvanično, u policiji i kod istražnog sudije uhapšeni Ž. D. nije priznao da je silovao svoju snahu. Njemu je određeno zadržavanje do 30 dana. U celu priču uključen je i Centar za socijani rad, koji će narednih dana razgovarati sa žrtvom, ali i njenim suprugom.

Dvadesettrogodišnja žena je pre nekoliko godina došla u selo nadomak Jagodine, gde je započela život sa svojim suprugom. Nikada nije imala ni jedan jedini incident sa komšijama niti sa rođacima svog supruga.

- Ona je jedna umiljata žena. Uvek je spremna svima nama da pomogne. Nismo čuli šta se dogodilo u njihovoj kući sem da je policija bila i da je domaćin odveden. Bolje je da što manje znamo - priča jedan od komšija porodice.

Zanimljivo je, i to da suprug zlostavljane žene ništa nije primećivao mesecima. On je policiji rekao da je u utorak rano ujutru otišao u lov, a da je njegova žena tada spavala sa trogodišnjim deteteom.
Poslednji komentari
  • ludi Ja Vreme: 13.06.2013 00:14h

    Pa doke bre vise ova drzava ce stititi bilo kakve manijake?? na stranu koje je nacionalnosti snaja, doticnom monstrumu je rodila unuce,zena njegovom sinu koji smem se kladiti ima mimimum 40 godina,pa za njega nije imalo devojke u mestu

  • ana Vreme: 13.06.2013 01:06h

    Ovaj poremeceni I izopceni deda umjesto U staracki Dom,lijepo U zatvor,a prije toga ga kastrirati.Neka se srami Boga,a ko zna koliko je ovakvih zena koje tripe seksulna zloupotrebljavanja U kuci.On je za zatvora,na zalost Vlast ne cini nista I ovo ce se ponoviti.

  • Afrodita Vreme: 13.06.2013 06:18h

    Monstrum, ubila bih ga i ne bi trepnula. Tuga koliko je drzava puna pedofila koji mlade devojke spopadaju na svakom koraku...

  • seka Vreme: 13.06.2013 08:06h

    Ljudi su stoka...bolje da sto manje znamo...tako razmislja vecina a kad se nesto dogodi...ijuuuu..nismo znali

  • duda Vreme: 13.06.2013 10:34h

    Nikada necu zaboraviti slucaj jedne zene iz Macve koja je pre 20.godina osudjena jel je ubila svekra koji je silovao, a pre toga je godinama maltretirao jel mu je sin, odnosno njen suprug ziveo u inostranstvu i ona nije imala zastitu. Medjutim, ona nije cutala i sakrivala ovaj slucaj, zalila se i rodbini i supruga zvala na telefon i kada je dolazio kuci, al nista, izgleda da je niko nije verovao. Kada su ostali sami on je jednog dana napao u stali ona se branila i zavrsilo se tragicno. Osudjena je na preko 10 godina robije i gde je tu pravda! E zato koliko god mi hteli ili ne da priznamo u Americi postoje mnogo bolji zakoni nego u ostatku sveta.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP