Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ĆERKA STARICE KOJU JE MIŠIĆ RANIJE NAPAO:

„Svi smo znali da će ponovo ubiti”

Autor: B. Janačković | 06.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

„Znala sam da će opet ubiti. Svi smo znali, jer je on takav. Bilo je samo pitanje vremena i ko će biti žrtva. Da je osuđen za napad na moju majku, ova žena iz Svrljiga sada bi bila živa”. Ovim rečima nakon vesti o hapšenju Milovana Mišića (36) iz Svrljiga, osumnjičenog za ubistvo starice Milinke Jeftić (82), počinje ispovest Ljiljana Savić iz Niša. Ona je ćerka Kosanke Živković (89) iz Beloinja, koju je manijak pokušao da siluje 2013. godine.

Milovan Mišić (36)

Milovan Mišić (36)

U Kosankinu kuću Mišić je upao četiri meseca pošto je izašao iz zatvora, zahvaljujući amnestiji i izdržanih 12 godina za ubistvo Ljubinke Nikodijević (66) iz Beloinja, koju je silovao i izbo nožem. On je bio isprva optužen za pokušaj silovanja Kosanke, pa je u nedostatku dokaza osuđen na godinu dana zbog pokušaja krađe, ali je posle poništenja te presude nedavno nepravosnažno oslobođen krivice!

Liljana Savić sa majkom

Liljana Savić sa majkom

 
- Besna sam. Kada sam videla u novinama njegovu sliku i sliku te nesrećne žene iz Svrljiga, vratila mi se u mislima ta strahota. Moja majka je samo uz mnogo sreće izbegla sudbinu ove starice iz Svrljiga, kao i one prve žene iz Beloinja. Sigurna sam da bi i moju majku ubio da nisam čula galamu i dotrčala do njene sobe. Kakav je to sud koji ovakve bolesnike pušta na slobodu - potresena je Ljiljana.

Baka Kosanka, koja je u međuvremenu preminula, do kraja života nosila je traumu od susreta sa Mišićem – živela je u strahu, stalno se osvrćući za sobom.
“Neka ga ponovo amnestiraju da može da nastavi da ubija”, ogorčena je Ljiljana.

Milinka Jeftić

Milinka Jeftić

Još se ne zna da li je Milinka silovana

Da li je silovana i poslednja Mišićeva žrtva, starica Milinka Jeftić (82) iz Svrljiga, još nije zvanično potvrđeno, jer nisu pristigli rezultati analiza za koje je potrebno nekoliko dana. Kraj tela žrtve, nađeni su kondomi koji su Mišiću ispali iz džepa, ali se čekaju i analize uzetih briseva.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP