Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO!

Taksista kamenom ubio invalida!

Autor: Biljana Nenković | 02.09.2014 - 10:38:00h | Komentara: 0

Braniša Karić (62) iz sela Badnjevac kod Kragujevca mučki je ubijen i bačen u korov na šumskom putu nedaleko od njegove kuće. Policija je juče ujutru uhapsila taksistu S.S.(36) iz Kragujevca zbog sumnje da je počinio ovo ubistvo. Kako nezvanično saznajemo mogući motiv zločina je koristoljublje.

Mesto na kojem je bačen kamen

Mesto na kojem je bačen kamen | Foto: B. Nenković

Leš sa polomljenom lobanjom je još u subotu popodne pronašao meštanin iz susednog sela Brzan, koji je pošao da obiđe svoju njivu. Telo je bilo bačeno na bedem obrastao rastinjem. Na desnoj strani glave je bila ogromna rupa. Policija pretpostavlja da je Braniša ubijen kamenom, koji je i nađen u njivi.


Jedna od Branišin prijatelja, Dragan Marković, kaže da je zbog loše materijalne situacije moguće da je Braniša pomalo prodavao nešto imovine, ali ne veruje da je imao veće svote novca.


-Živeo je vrlo tiho i skromno, primao je invalidninu, nigde nije radio! Ne znam šta se desilo! Oni su nekad bili imućna familija. Otac i majka su mu umrli za poslednjih godinu ipo dana i od tada je živeo sam. Nije se ženio, ima samo rođake i prijatelje koji su se okupili da ga sahranimo. Moguće je i da je prodao neko parče zemlje, pa se neko polakomio na te pare, kaže Dragan.
 

Kuća u kojoj je Braniša živeo

Kuća u kojoj je Braniša živeo | Foto: B. Nenković


Braniša je živeo u zapuštenoj kući na kraju sela. Na vratima nekad dobrostojeće porodice stavljene su policijske trake. Komšije kažu da se nije preterano družio s njima, ali da je bio izuzetno miran čovek, koga su deca volela i sa kojom je uvek priča u sokaku.


Pre nekoliko meseci polomio je nogu i vrlo teško se kretao. U petak popodne videli su da kod njega dolazi taksi, koji ga je u poslednje vreme često prevozio.
-Verovatno je išao u bolnicu na preglede u Kragujevac, jer mu je ta noga bila loše srasla. Hodao je sporo.....Na svakih desetak metara je morao da odmara. Nije nam jasno ko je mogao da se i posvađa s njim, a kamoli da ga ubije. Jeste bio pomalo osoben, ali nije pio. Imao je malih psihičkih problema, ali nije bio agresivan, kaže jedna od komšinica koja je tog popodneva videla da taksi vozilo dolazi do Branišine kuće.

Braniša Karić


Branišino dvorište je potpuno zaraslo u korov, a gomile đubreta i ambalaže na stepeništu svedoči o njegovom teškom životu u poslednje vreme. Telo je pronađeno na oko dva kilometra od njegove kuće, na izlasku iz sela. On je juče sahranjen na seoskom groblju.

Taksista priznao zločin!
Taksista S.S. je uhapšen u utorak ujutru. Kako saznajemo, on je u policijskom saslušanju nakon negiranja priznao ubistvo. On će u narednih 48 sati biti izveden pred dežurnog tužioca, koji bi mogao da rasvetli mogući motiv ovog zločina.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP