Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NAPAD

Taksista uboden nožem u Zemunu

Autor: Tanjug | 08.10.2013 - 07:39:00h | Komentara: 0

U Zemunu je sinoć jedan taksista uboden nožem, a tokom noći u Beogradu su se dogodila i dva saobraćajna udesa u kojima su povređena dvojica motociklista, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.


Taksista, muškarac, star oko 40 godina je u ulici Krajiška 29 u Zemunu oko 22.40 časova zadobio ubodnu ranu nožem na obrazu i posekotinu leve šake, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Motociklista, muškarac star oko 55 godina, u udesu oko 21.10 časova u Ustaničkoj ulici kod Sportskog centra "Šumice" zadobio je povredu glave, potres mozga i oguljotinu levog kolena, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je Macura.

Muškarac star oko 36 godina, motociklsta, u udesu oko 19.10 časova na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Trešnjin cvet zadobio je ogrebotine na šakama, ali je odbio bolnički tretman, navela je portparol Hitne pomoći.
Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 87 intervencija od kojih 13 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 216 intervencija od kojih 65 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Pomoć lekara su tražile sve vrste pacijenata, među kojima i astmatičari, osobe sa bolom u grudima i psihijatrijski bolesnici, navela je Macura.
Portparol Hitne pomoći je savetovala rad na mentalnom zdravlju zbog u poslednje vreme učestalih uboda nožem.

Macura je srčanim bolesnicima savetovala nitroglicerin i upozorila da zbog toplijeg vremena postoji mogućnost pogoršanja zdravlja hroničnih bolesnika, kao i promena raspoloženja, nesanica, malaksalost i umor.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP