Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA JOŠ TRAGA ZA UBICOM, U PORODICI MARIJE MILEŠIĆ (28) MUK

Tamara čeka mamu da se vrati s posla!

Autor: Nikola N. Travica | 03.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 3

Dok novosadska policija i dalje traga za vozačem automobila koji je u ponedeljak usmrtio Mariju Milešić (28) iz Novog Sada, u porodici žrtve zavladali su muk i tišina. Četvorogodišnja ćerkica Teodora i dalje čeka mamu da se vrati sa posla, a suprug Milan Đarmati nemo posmatra porodičnu fotografiju, ne mogavši da poveruje u bolnu činjenicu da se njegova draga nikada više neće vratiti.

Vozač je ubio i pobegao: Marija sa ćerkicom

Vozač je ubio i pobegao: Marija sa ćerkicom

- Radila je u obližnjoj kafani „Kristal“. Vlasnik je svakodnevno slao po cigarete, grickalice i piće. Sve je to kupovala u prodavnici, koja se nalazi preko puta bulevara. Pretpostavljam da je tako bilo i kobne večeri - kroz suze, jedva izgovarajući reči priča Milan.


Vlasnik kafane: Marija radila desetak dana


Dok tuga lomi nesrećnu porodicu, u kafani gde je Marija radila, vlasnik Milan G., vidno pijan, uz čašicu rakije kaže za „Alo!“ da priča o ubistvu Marije hicima iz pištolja, kako je prvobitno vest prostrujala Novim Sadom nema „nikakve veze sa pameću“ i povrđuje da se tragedija dogodila dok je išla u prodavnicu.
- Zar je bitno gde je išla? Bila je jedno fino i dobro dete. Radila je kod mene desetak dana. Policija me sve vreme ispituje i dolazi u lokal - kaže on.

On objašnjava da su vest o tragediji koja ih je zadesila saznali u ponedeljak, tek oko 23, kada je Marija već i obdukovana.

- Policija nas je obavestila da treba da dođemo u Policijsku stanicu Detelinara. Odmah sam znao da nešto nije u redu. Kada sam stigao imao sam šta i da čujem. Moje ljubavi više nema - kroz suze, isprekidanim glasom kazuje Milan.
Marijina svekrva Snežana brišući suze sa lica, kaže da je njena snaja bila najbolje dete na svetu.

- Ubili su moju sreću. Moje nade jedine više nema. Unuci nismo još ni saopštili. Stalno ponavlja i pita: „Kada će mama doći kući“. Kako da joj kažemo da se njena majka nikada više vratiti neće - jedva izgovara svekrva Snežana, dodajući da su im policajci rekli da je bolje da ne vide Marijino telo u mrtvačnici.

„Moje ljubavi više nema“: Milan

„Moje ljubavi više nema“: Milan


- Glava joj je sva smrskana. Vozilo joj je prešlo bukvalno preko glave. Složili smo se jer želimo da nam ostane u lepom sećanju. Njeno mlado i lepo lice, nikada iz naših misli i sećanja neće izbledeti. Ne verujem još uvek da je nema - priča Snežana.

Kamere otkrivaju ubicu

Uviđaj u Somborskom bulevaru i juče je nastavljen, jer je prethodne večeri prekinut zbog mraka.
- Dodatni tragovi su prikupljeni tokom pre podneva - rekao je juče izvor „Alo!“ iz istrage i dodao da je policija pregledala i okolne ulice kako bi utvrdila gde se sve nalaze kamere sa video-nadzorom. Video-zapisi koje su sačinile kamere, mogle bi da pomognu u pronalaženju počinioca ovog zločina.

Poslednji komentari
  • zoka Vreme: 03.12.2014 07:21h

    prvo odseci mu/joj noge da ne bezi nikada vise ,a onda mu/joj suditi i presuditi po zakonu sa svim otezavajucim okolnostima

  • Драгомир Vreme: 03.12.2014 19:06h

    Џип је ударио а таксиста прегазио?Шта ако је после удара џипа била жива?Све је то последица брзине 30 хиљада динара на сат?

  • zabica Vreme: 04.12.2014 17:04h

    PA VI NEMATE POJMA STA PISETE NASLOV I I TEKST DVE RAZLICITE STVARI

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP