Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAUČESNICA MILIĆEVA U VEZI S RUKOMETAŠEM VOJVODINE

Tamara prećutala dečku Lukinu smrt!

Autor: Z. Radulović - D. Ćuruvija | 22.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Tamara Bogdanović (23) iz Novog Sada, osumnjičena da je pomogla Marku Milićevu (33), vozaču „mini kantrimena“, da prikrije saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Luka Jovanović (21), u vezi je sa rukometašem Vojvodine Bojanom Todorovićem (24), saznaje „Alo!“. Kako saznajemo, on nije imao pojma da je njegova devojka krila ubicu sa Brankovog mosta, a šokantnu vest je saznao iz medija!

Spremna da  priča: Tamara  Bogdanović (23)

Spremna da priča: Tamara Bogdanović (23) | Foto: facebook

Bojan Todorović (24), momak
Tamare Bogdanović, šokirao se kada je saznao u šta je upletena njegova devojka. Vest saznao iz medija!

- On je bukvalno u šoku od tada, a teško mu padaju i trenizi jer je dekoncentrisan zbog svega, pa čak na neke nije ni dolazio. Todorović se o svemu požalio i svojim prijateljima, kojima je ispričao da nije primetio ništa čudno kod svoje devojke. Samo im je rekao da mu je jednog dana posle te nesreće kazala da će da promeni broj mobilnog i da će mu se javiti sa novog broja - priča izvor blizak novosadskom rukometašu, koji u srpskom prvoligašu igra na poziciji srednjeg beka.


Provodila se i kačila selfije
Nekoliko dana posle nesreće, Bogdanovićeva je otišla na svadbu svoje rođake, a tu sliku je okačila na svoj Fejsbuk profil. Takođe je na svom Fejsbuk profilu, koji joj je juče neko ugasio, postavljala slike svoje zadnjice, nogu u iscepanim farmerkama i omiljenih štikli. I pored toga, na profil je 11. avgusta postavila fotografiju iz provoda na kojoj su ona i Milica Novaković.

Todorović je juče preko prijatelja poručio da ne želi da komentariše naša saznanja.
- Tim povodom ne želim da dajem bilo kakve izjave - poručio je mladi rukometaš.

Tamara Bogdanović se nalazi u ćeliji Centralnog zatvora u Beogradu, a kako saznajemo, ona je sada spremna da promeni svoj iskaz iz policije, u kojem je tvrdila da ne zna ništa o nesreći. Inače, desetak dana posle zločina, nju su posetili Milićev i njegov kum Bratislav Vesović, koji su joj rekli da izbriše sve kontakte sa njima iz svog mobilnog telefona.

Tada su joj dali i vizit kartu advokata Dejana Ćasića „da joj se nađe“, ali ona nije uspela da ga angažuje jer joj je u međuvremenu dodeljen branilac po službenoj dužnosti. Ovaj bivši tužilac sada zastupa Vesovića, koji ne želi da otkrije gde su sakrili „kantrimen“.

Todorović  bez komentara

Todorović bez komentara
Bogdanovićeva je u momentu nesreće sedela na zadnjem sedištu „kantrimena“, a nakon nesreće je sa Danom Matevskom (23) iz Smedereva i Milicom Novaković (23) iz Rume nastavila da se provodi po elitnim beogradskim splavovima i klubovima, gde je često viđana. Luka Jovanović je preminuo dan nakon nesreće, posle koje se nije budio iz kome.

Posle Turske, zapalio u Bangkok?: Milićev

Posle Turske, zapalio u Bangkok?: Milićev

Ubica bio dva dana u pritvoru!
Kako „Alo!“ saznaje, Milićev je čak dva dana nakon nesreće proveo u policijskom pritvoru zbog sumnje da se vozio u ukradenom „audiju TT“.


- On je uhapšen 27. jula i tada mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, ali po isteku je pušten na slobodu. Za ovo krivično delo će biti gonjen u redovnom postupku - kaže izvor našeg lista iz istrage. A gde se on sada najverovatnije nalazi pročitajte OVDE.

Poslednji komentari
  • Sekula Vreme: 23.08.2014 15:41h

    Cekaj vi hocete da kazete da postoji i neki Bojan Todorovic, cija je devojka prikrivala ubicu, a ciji je kum istovremeno i kum osvedocenog narkodilera, kriminalca i ubice? Jel ovo neka zaebancija? Zasto i taj lik nije pod prismotrom?

  • miki Vreme: 23.08.2014 18:26h

    ej tamara, gluperddo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP