Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KARAĐORĐE SUBOTIĆ PRIVEDEN JUČE ZBOG IZNUDE

Tata je uhapšen pred mojom bebom!

Autor: D. Ćuruvija - A. Veljković | 30.11.2013 - 21:07:00h | Komentara: 5

Karađorđe Subotić (43) iz Beograda, bivši muž kik-bokserke Ljube Pantović (34), učesnice rijaliti programa “Farma”, ponovo je juče uhapšen i sproveden u pritvor do okončanja krivičnog postupka koji se protiv njega vodi zbog optužbe za iznudu, saznaje “Alo!”.

Aleksandra i Karađorđe Subotić

Aleksandra i Karađorđe Subotić

Prema saznanjima našeg lista, pripadnici interventne jedinice upali u juče ujutru u Kaluđerici u Subotićevu kuću u kojoj živi sa maloletnom ćerkom A. S. (17) i nedavno rođenom unukom i uručili mu rešenje o pritvoru.
- Videli smo dva crna džipa i policiju kako ujutru odvode Karađorđa. Bilo ih je dosta, a mnoge komšije nisu primetile hapšenje - rekao je jedan od meštana za naš list.

Kako “Alo!” saznaje, Subotić je ponovo priveden po naredbi Prvog osnovnog suda nakon što je viši sud ukinuo prvostepenu presudu iz juna kojom je nepravosnažno osuđen na dve godine zatvora. Subotić je sa još trojicom okrivljenih u Okružnom zatvoru bio od 5. februara zbog sumnje da je učestvovao u iznudi 5.000 evra od prodavaca muzičke opreme, ali je 15. jula
pušten na slobodu do pravosnažnosti presude.

Sudija Tatjana Bezmarević Janjić je prilikom ukidanja pritvora Subotiću rekla da ga je “pritvor možda spasao incidenta što se tiče problema u porodici i priča iz novina”. Na odluku o ukidanju pritvora žalio se tužilac, koji je uložio žalbu na presudu. U odluci više sudske instance od 13. novembra, tačno na dan rođenja Subotićeve unuke, navodi se da je prvostepenom presudom “pogrešno ili nepotpuno utvrđeno činjenično stanje” i naređuje se da proces krene ispočetka.

Ljuba Pantović i Aleksandra Subotić

Ljuba Pantović i Aleksandra Subotić

 
Podsetimo, Subotić je u žižu javnosti dospeo u vreme dok se njegova bivša supruga Ljuba Pantović nalazila na imanju u Lisoviću. Njegova maloletna ćerka A. S. (17) tada je ostala u drugom stanju sa njegovim protivnikom Aleksandrom Čabarkabom (32), koji je za medije izjavljivao da je bio i u vezi sa Ljubom Pantović. U međuvremenu, Čabarkapa je uhapšen pre dva i po meseca. Subotićeva ćerka je nedavno rodila devojčicu, za koju navodi da je iz veze sa Čabarakom. Inače, Čabarkapa je oženjen i ima četvoro maloletne dece. Starateljstvo nad A. S. ima njena majka Ljuba Pantović, ali ona živi kod oca.
 
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 30.11.2013 22:56h

    Jadna je I Aleksandra,kakvi su to roditelji?Ovo se ne zna ko koga?Za ime svijeta da li znate za rijec moral,odgoj,postenje.ovo je istinita prica po kojoj I roman da se pise.A tatica Mora odgovarati za krimi radnje.

  • srba Vreme: 01.12.2013 00:04h

    karadjordje je uhapsen iz prostog razloga da nebi trazio narucioca njegovog ubistva koje je pokusao aleksandar cabarkapa..sklonjen je iako su ispitani svedoci iako je dobio 2 godine za iznudu koje nije bilo..prodavci instrumenata su povukli svoje optuzbe zbog toga sto su prodavali ukradene muzicke uredjaje...ali tuzilastvo donosi sramnu odluku da se karadjordje privede..mozda se covek nije odazivao na pozive ili..ili je cilj unistiti do kraja njegovu cerku...

  • hromi daba Vreme: 01.12.2013 05:45h

    Jadnica, snebiva se kako su joj taticu hapsili pred bebom kao da će to ostaviti duboke traume na nju ?! Dovoljno je videla u svom maloletnom životu pa se ne treba snebivati oko ovoga hapšenja, mama konfliktna dečko koji joj je napravio bebu, konfliktan, a otac poznat policiji. Sve je to normalno okruženje za nju, bilo bi čudo da je sve OK ne bi se mogla snaći, a i stvarno je dosta sa porodicom Čabarkapa i Ljubom Pantović.

  • Maksi Vreme: 01.12.2013 11:45h

    Nije mi zanimljiva ova tema tzv.kaludjericka sapunica,mislim da se u medijima daje previse prostora ljudima sa dna drustvene lestvice. Opet bi da izrazim svoju sumlju da je mozda Karadjordje nameravao da iznudjuje nekog drugog ili je mozda prinudjivao te prodavce ukradenih muzickih instrumenata da ga ne terete ...A mozda su time sto su ga priveli nekom spasili zivot,jer cim nema cabarkape da ga muci,odmah Karadjordje muci druge. Mozda je Aleksandra odbila da tereti Cabarkapu pa joj se sada svete jer je ipak ona mogla najvise da pomogne da se rasvete njegova nedela. Mozda na ovaj nacin pritiskaju i Cabarkapu da otpeva svoju pesmu.To je izgleda zakon ulice ili si lovac ili ulov? Bilo kako bilo zao mi je te devojke i njene bebe...Ali sto narod kaze " nedaju zdravom da poludi"!

  • rok Vreme: 01.12.2013 16:39h

    Aman,bre ljudi sto je dosta ,dosta je.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP