Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRESEČEN LANAC KRIJUMČARENJA DROGE IZ JUŽNE AMERIKE U EU I SRBIJU

Tečni kokain u suvom voću!

Autor: Ekipa Alo! | 14.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Pripadnici policije u Smederevu juče su uhapsili Lj. G. (53) i D. J. (31) iz Beograda, zbog sumnje da su organizovali krijumčarenje kokaina iz Južne Amerike u EU i Srbiju. Krivičnom prijavom je obuhvaćen i D. G. (53) iz Beograda, koji trenutno nije dostupan policiji, jer se nalazi u Južnoj Americi.

Droga je u našu zemlju dopremana u poštanskim pošiljkama iz Južne Amerike, a na osnovu operativnih saznanja smederevske policije, u Pošti Beograd je u jednoj pošiljci sa suvim voćem nađeno i oduzeto 435 grama tečnog kokaina. Daljim operativnim radom policijski službenici su došli do novih informacija koje su prosledili policijama Španije i Portugala.

Na osnovu toga, u Madridu i Lisabonu su presečena još dva krijumčarska kanala i zaplenjeno pet kilograma kokaina. U toj akciji su španska i portugalska policija uhapsile državljane Srbije G. I. (51) i N. M. (55), koji su drogu u Evropu doneli u ličnom prtljagu.

Zaplenjena droga

Zaplenjena droga

Holanđanin pun droge


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave granične policije, u saradnji sa carinom, na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu u zemlju, u automobilu holandskog državljanina pronašli supstance za koje se sumnja da su opojne droge - kokain, heroin i marihuana. Prilikom pregleda putničkog motornog vozila marke „opel korsa“ kojim je upravljao B. N. (55), iza sedišta, u torbi i u tehničkim šupljinama otkriveno je oko 1.400 grama najverovatnije marihuane, pola kilograma heroina i 262 grama kokaina.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP