Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MILAN GRUJIČIĆ SAD TVRDI DA JE PAVELA UBIO ZBOG ŽENE

Telo krio u svinjcu, pa ga smestio u zamrzivač

Autor: Ekipa „ALO!“ | 20.02.2015 - 21:01:00h | Komentara: 0

Milan Grujičić (39) iz Bele Crkve priznao je u policiji da je ubio Pavela Anku (75). Iako se sumnja da je Pavel ubijen zbog para koje je imao kod sebe, Grujičić je tokom saslušanja ispričao više detalja koji bi mogli da budu motiv, a jedan od njih je da su se kobnog dana navodno posvađali oko naklonosti jedne žene!

Žrtvu raskomadao motornom testerom: Grujičić

Žrtvu raskomadao motornom testerom: Grujičić

Nakon ubistva, kako saznaje „Alo!“, telo je, ne znajući šta da radi s njim, najpre danima držao u svinjcu, a potom ga isekao električnom testerom i spakovao u zamrzivač!


Deset dana horora


9. februar - Milan ubija Pavela i baca ga u svinjac
10. februar - Angažuje lokalnog pijanca da za četiri piva iseku Pavelov automobil
11. februar - Milan iseckao telo svog prijatelja
13.februar - Pavelov sin prijavljuje očev nestanak
14.februar - Pavelovi rođaci dolaze kod Milana da pitaju gde im je glava porodice
15. februar - Milan uključuje Pavelov mobilni telefon
16. februar - Pavelov sin dobija podatke o aktiviranju mobilnog telefona, i to saopštava policiji
17. februar - policija odlazi i obavlja razgovor sa Milanom i prate njegovo kretanje
18. februar - policija pronalazi telo u zamrzivaču
19. februar - Milanu određen pritvor od 30 dana

Na dan ubistva Milan je pozvao Pavela da dođe kod njega kući da restauriraju komad starog stilskog nameštaja koji je Grujičić želeo da mu proda. Dok su pričali o svemu i svačemu, navodno su se dotakli teme o jednoj ženi. Grujičiću, kome se ona dugo dopadala, to je bio dovoljan razlog da skoči na svog dugogodišnjeg prijatelja, da ga rukama i nogama prebije, a onda se dočepa pištolja kojeg je imao u nelegalnom posedu i ubije ga pucajući mu u glavu. Kada je shvatio šta je uradio, Milan je uspeo da odvuče leš svog prijatelja u svinjac!

- Telo je držao nekoliko dana dok nije smislio šta će uraditi. A onda po uzoru na kasapina iz Beograda Obrena Zirojevića uzeo je i iseckao ga na komade kako bi ga lakše zaledio. U njegovom dvorištu pronađena je električna testera kojom je komadao Pavela, ali ne i pištolj kojim ga je usmrtio, jer ga je bacio u obližnji kanal - objašnjava naš izvor.

Kako „Alo!“ saznaje, pre nego što je ispričao za svađu oko žene, Grujičić je rekao i da je Pavela ubio jer je navodno donosio pogrešne lekove njegovom ocu, koji je umro u međuvremenu.
Šta je zaista bio razlog, utvrdiće dalja istraga. Više pančevačko tužilaštvo će u toku dana saslušati Milana Grujičića, a nakon toga će verovatno zatražiti da mu se odredi pritvor do 30 dana.

- Sačekaćemo da se uradi obdukcija isečenog tela, što je veoma važno za dalji tok istrage. Takođe, saslušaćemo i okrivljenog, pa ćemo videti šta i kako dalje - rekla je za „Alo!“ Gordana Čolić, viši tužilac.

Pomagača unajmio za četiri piva!


Pavelov sin je 13. februara ove godine prijavio nestanak svog oca. Ubica je posle nekoliko dana upalio Pavelov telefon, što je policiju dovelo na njegova vrata. Ne zadugo policija je privela i M. D. (63) zbog sumnje da je pomagao Milanu u ubistvu. Ispostavilo se da ga je Grujičić unajmio za četiri piva da iseku Pavelov automobil na delove, ali da nije imao pojma o zločinu.
- Kada je čuo od policije zašta se sumnjiči Grujičić, čovek se zgranuo i više od pet sati nije mogao da dođe sebi - kaže izvor blizak istrazi.

Pavel Anka (75)

Pavel Anka (75)

Telo spakovao u šest kesa


Kada su ušli u dvorište Grujičića, policajci su zatekli ogroman nered i mnogo razbacanih starih stvari, ali posebnu pažnju privukle su im krvave kese u zamrzivaču.
Na pitanje šta se nalazi u kesama, osumnjičeni je odgovorio: „To je Pavel.“ U prvoj, od šest naređanih kesa, koju je otvorio bila je Pavelova glava.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP