Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MUČITELJI

Temerinski monstrumi na slobodi!

Autor: B. Jelovac | 03.12.2012 - 08:02:00h | Komentara: 5

Dvojica od petorice mladića mađarske nacionalnosti koji su izdržavali zatvorske kazne zbog pokušaja ubistva Zorana Petrovića (42) u Temerinu 2004. godine u petak popodne napustili su zatvor u Sremskoj Mitrovici jer su ispunili uslov za smanjenje kazne po Zakonu o amnestiji. Na slobodi su se našli Arpad Horvat (26), koji je bio osuđen na 10 godina, i Zoltan Sakal (33), koji je bio osuđen na 11 godina.

Zverski mučen: Petrović u bolnici

Zverski mučen: Petrović u bolnici

Njihova žrtva, nesrećni Petrović, nikada se nije oporavio od posledica iživljavanja i mučenja koje je zadobio te noći pre osam godina i preminuo je u bolnici 2009. Osim pomenute dvojice mladića, osuđeni Ištvan Marijaš (30) nedavno je tražio pomilovanje od predsednika Tomislava Nikolića, koji je to odbio. Zbog pokušaja ubistva iz obesti „na bezobziran i svirep način“, Okružni sud u Novom Sadu je 2005. godine osudio Marijaša na 15 godina zatvora, zatim Žolta Ileša (34) na 13 i Jozefa Urača (38) na 11 i po godina. U obrazloženju presude je između ostalog pisalo da su „okrivljeni pokazali potpuno odsustvo ljudskosti“. Da podsetimo, nakon kraće rasprave oko devojke, petorica momaka su napala Petrovića, skinula mu odeću, udarali ga, palili mu genitalije, mokrili po njemu i na kraju mu gurnuli štap u anus. Nesrećnog čoveka patrola je otkrila dva dana kasnije u sporednoj ulici kraj Pijačnog trga.

Poslednji komentari
  • nenad Vreme: 03.12.2012 11:30h

    e sad lepo braco moja srpska samo da jos ovi izadu pa lepo jednog po jednog kao nasi prijatelji (turci) na kolac da im se sve lepo vrati.

  • Lola Vreme: 03.12.2012 20:57h

    Toma Diploma amnestira madjarske naciste.

  • pizon Vreme: 04.12.2012 08:20h

    Nenade,bravo za komentar.Samo kolac da nebude podmazan nego onako na suvo i da ostanu na kolcu dok ih crvi ne izjedu.Pa zar oni zasluzuju da setaju ovom zemljom NE. Smrt za ubice.

  • nEBOJSA Vreme: 04.12.2012 10:36h

    i sta sada ovi da se nadaju .Da mole boga da ce da pozive jos malo ..Ovo bi trebalo da im bude veca kazna od zatvora ,valjda ce se naci neko da osveti tog sirotog mladica ...pa da ovima pokaze kako se taj mucenik osecao dok su se oni izivljavali nad njim ..

  • MR VUCIJAK Vreme: 28.12.2012 19:24h

    E PA DOKLE CEMO DA SE PRAVIMO FINI MOZDA DOK NAS SVE NEISTREBE PA TU GAMAD NENADE BRATE TREBA SREDITI DA NIKADA VISE NEZABORAVE KOSMO MI SRBI AI DRUGIMA DATI NA ZNANJE TA TAMVE STVARI NECEDU PROCI PUNO POZDRAVA

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP