Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OTKRILA RAZLOG MASAKRA

Teodora: Majka mi nije dala da zagrejem mleko za bebu

Autor: Blic | 26.03.2015 - 09:35:00h | Komentara: 0

Teodora Viktorović (39), osumnjičena da je satarom ubila majku i baku, prema nalazu veštaka bila je uračunljiva u vreme zločina, što je i ona potvrdila na saslušanju.

U zatvorskoj bolnici:  Teodora Viktorović (39)

U zatvorskoj bolnici: Teodora Viktorović (39)

- One su uvek duže spavale i ja sam morala bebi da zagrejem mleko. Tiho sam prolazila kroz dnevnu sobu, međutim, zakačila sam slučajno majku. Ona me je pitala: „Što me budiš“. Odgovorila sam da grejem bebi mleko, a ona mi je rekla: „Baš me briga za tebe i za tvoje dete“. Tada mi je puklo - ispričala je Teodora Viktorović.
Ona je ispričala da su je godinama omalovažavale i vređale i da se to sakupilo u njoj. U psihijatrijskom veštačenju se konstatuje: „Okrivljena Teodora Viktorović mogla je da shvati značaj svojih postupaka u vreme izvršenja dela“. Takođe se zaključuje da je ona u stanju da učestvuje u daljem postupku. Utvrđeno je i da je osumnjičena pre zločina pila i alkohol.

U nastavku istrage juče je u tužilaštvu saslušana Ljubinka Đukić, sestra Teodorine bake Ivanke. Ona je svedočila da je Teodora imala problema sa drogom i da je njena majka počela da je kinji kada je saznala za to.
- Teodora je uvek bila krhkog zdravlja. Ne znam kako je uopšte imala snage da uradi nešto tako - svedočila je Ljubinka Đukić, koja je sahranila Ivanku i Ljiljanu Đukić.
Teodora Viktorović je na saslušanju u beogradskom Višem tužilaštvu priznala da je 2. marta s više udaraca satarom ubila majku Ljiljanu Đukić (62) i baku Ivanku Đukić (91) u stanu, u kom su zajedno živele u Mileševskoj ulici 33 u Beogradu.
U beogradskom Višem tužilaštvu čekaju još DNK analize kako bi se utvrdilo ko je imao sataru u ruci.

Teodorin muž pušten na slobodu

Teodorin muž pušten da se brani sa slobode

Pod istragom je bio i Teodorin nevenčani suprug Borislav Stamenkov (39), ali je on pušten da se brani sa slobode. U dosadašnjem postupku nijedan svedok, kao ni Teodora, nije izneo optužbe koje bi ga teretile. On je negirao krivicu i bilo kakvu umešanost u zločin.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP