Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

U ZATVORSKOJ BOLNICI

Teodora tuguje za majkom i bakom!

Autor: J. Paunović | 11.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Glumica Teodora Viktorović (39), koja je prošle nedelje na spavanju satarom ubila majku Ljiljanu (61) i baku Ivanku (90) Đukić u stanu u Mileševskoj ulici, dane u zatvorskoj bolnici provodi tugujući za svojim najrođenijima kojima je presudila, saznaje “Alo!”. Ona retko izlazi iz sobe jer ne može da se pomiri sa činjenicom da je ubila babu i majku. Ljudima oko sebe priča da se kaje i da joj je mnogo teško.

U zatvorskoj bolnici:  Teodora Viktorović (39)

U zatvorskoj bolnici: Teodora Viktorović (39)

- Priča nam da su za sve krivi droga i alkohol. Da nije bila svesna šta je uradila. Da se godinama prvo lečila od droge, pa posle od alkohola i tako ukrug. Bila je u svim bolnicima u Beogradu i šire. Da je jedno vreme mislila da se izlečila, ali je ponovo počela po starom. Sama kaže da se tog dana mnogo napila i da nije znala šta radi - priča izvor “Alo!”.


- Sedi ili leži na svom krevetu i gleda u jednu tačku. Ako je neko nešto i pita, ona priču vraća na bol koji oseća zbog smrti majke i babe. S vremena na vreme pomene decu, koji bi volela da vidi, ali posetu još nije imala - dodaje naš sagovornik.

Teodora Viktorović je prošlog ponedeljka u stanu ubila majku i babu, a zatim se pijana zaključala u kupatilo. Ona je imala 3,6 promila alkohola u krvi. Potomak je poznate glumačke beogradske porodice Viktorović, a i sama je diplomirala glumu sa ocenom deset u klasi Mirjane Karanović.

Čeka veštačenje

Kako “Alo!” saznaje, zbog težine dela koja joj se stavljaju na teret, uskoro će se naći pred timom lekara koji će veštačiti njeno stanje. Tada će biti odlučeno da li će ostati u zatvorskoj bolnici ili će biti prebačena u Centralni zatvor.

Poslednji komentari
  • Marija Vreme: 11.03.2015 09:52h

    Naravno da gleda u jednu tacku kada je na tretmanu skidanja i pod lekovima. Da nije bila svesna sta je uradila ne bi posle nekoliko sati tek rekla muzu da pozove policiju. Strasno kako svi imaju istu taktiku da se izvuku na neuracunljivost, nadam se da to Sud prepoznaje i da ce biti osudjena. U protivnom bi svako mogao da se obloce i vrsi ubistva

  • Jovan Vreme: 11.03.2015 09:53h

    U zatvor !

  • marra Vreme: 12.03.2015 15:03h

    Glumica je to, na to gledanje u tačku, minimum pola robije manje!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP