Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR PRIČA

Terao decu da jedu fekalije!

Autor: J. P. | 08.01.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Policija u Slavonskom Brodu je uhapsila muškarca (32) koji je zlostavljao i izgladnjivao ženu i dvoje dece, te je tromesečna beba umrla, a dvogodišnja devojčica pronađena je neuhranjena u stanu punom fekalija, prenose hrvatski mediji.

Sopstvenu decu izgladnjivao i gušio fekalijama

Sopstvenu decu izgladnjivao i gušio fekalijama | Foto: Zoran Ilić

Horor priča dogodila se 27. decembra prošle godine kada je muškarac u bolnicu doveo mrtvu tromesečnu bebu i ženu u modricama. Kada su ga lekari počeli ispitivati šta se dogodilo, on je postao nasilan, zbog čega je pozvana policija, a on savladan. Posle hapšenja, policija je otišla do stana u kome je zatekla jeziv prizor dostojan horor filmova.

U stanu čiji su zidovi i pod bili umazani fekalijama policajci su pronašli dvogodišnju devojčicu koja je bila zapuštena i neuhranjena. Devojčica je ekspresno smeštena u bolnicu, a daljom istragom policija je utvrdila da je stan na petom spratu jedne zgrade u Slavonskom Brodu bio pakao na zemlji.
Stanari zgrade kažu da su često iz stana dopirali jauci i plač dece, da se otac zlostavljač u stan doselio pre devet meseci uz obećanje da će s vlasnicima stana potpisati ugovor o zakupu, što nikada nije učinio, a vlasnika je preko SMS-ova ubeđivao da će ga ubiti ako se približi stanu.

Stanari kažu da je celo leto zgrada smrdela na fekalije, ali niko nije znao odakle je dolazio miris. Istragom je policija utvrdila da je zlostavljač imao još dve žene i s njima ukupno devetoro dece, o kojima se nije brinuo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP