Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KRAGUJEVČANIN G. Z. (43) UHAPŠEN ZBOG NASILJA U PORODICI

Terao ženu da se obesi dok on gleda!

Autor: D. Ćuruvija | 16.07.2015 - 08:19:00h | Komentara: 8

Kragujevačka policija uhapsila je G. Z. (43) zbog nasilja u porodici. Kako se sumnja, on je duži vremenski period psihički maltretirao i tukao svoju osam godina mlađu suprugu, a lisice su mu napokon stavljene na ruke kada je nesrećna žena prijavila da ju je primoravao da se obesi, dok on gleda!

Slučaj otkriven kada je nesrećna žena završila u bolnici

Slučaj otkriven kada je nesrećna žena završila u bolnici | Foto: Shutterstock

Kako „Alo!“ saznaje, G. Z. je gotovo svakodnevno i fizički i psihički zlostavljao svoju suprugu, koja je izbegavala da nasilje prijavi policiji strahujući od muževljeve reakcije. Slučaj je otkriven krajem prošle nedelje, kada je završila u bolnici.


- Stalno ju je tukao, međutim, ona se plašila i za sebe i za njihovo sedmogodišnje dete i izbegavala da ga prijavi policiji. Nekada je verovala da će sve to proći, a nekada je gubila nadu. Ipak, želeći da zaštiti dete, trpela je nasilje, strahujući da bi njen muž u trenutku ludila mogao da im svima naudi - priča sagovornik „Alo!“ upoznat sa slučajem ove Kragujevčanke i navodi da je verovao da traume koje je ona preživela krajem prošle nedelje postoje samo u filmovima.

- Bila je u njihovom stanu. Srećom, pa njihovo dete nije bilo tu, jer je G. Z. došao pijan. Čim je video, počeo je da je maltretira i vređa nazivajući je kurvom i svakakvim pogrdnim imenima. To mu nije bilo dovoljno. Počeo je da je tera da se obesi! Vikao je na nju, primoravao je na samoubistvo i govorio joj da hoće da gleda kako umire! Kada je nesrećnica rekla da to neće učiniti, krvnički ju je pretukao rukama i nogama po glavi i telu, dok je ona ležala na podu sobe - priča naš sagovornik i dodaje da njenom košmaru, nažalost, ni tu nije bio kraj, jer joj je muž zapretio da neće doživeti naredni dan pošto će je zaklati!

- Slučaj je otkriven kada se supruga G. Z. javila lekarima zbog bolova koje je trpela nakon što je pretučena. Srećom, povrede nisu ostavile teške fizičke posledice po nju, ali psihičke svakako jesu. Odmah je pozvana policija - dodaje izvor „Alo!“.

Došao u policiju sa advokatom!


Čim je policija obaveštena o ovom slučaju, patrola je upućena u stan G. Z. kako bi privela nasilnika. Međutim, on nije bio u stanu, a policiji se sam predao tek nakon vikenda, kada se pojavio u policijskoj stanici u pratnji svog advokata!

Poslednji komentari
  • medo Vreme: 16.07.2015 09:09h

    treba sad njemu dat kaznu! MONSTRUM!!!

  • Mirko Vreme: 16.07.2015 09:55h

    Sta sve danasnje zene nece da izmisle? Zbog takvih koje svako vece boli glava pa ne ispunjavaju bracne obaveze mi i postajemo nasilni.

  • SNAKE Vreme: 16.07.2015 10:34h

    Tom psihopati treba vratiti istom merom i nabiti u zatvor na prinudni dobrotvorni rad u rudnik,za primer ostalima da se ne ponovi vise nikom i nikada!

  • Nada Vreme: 16.07.2015 10:43h

    A nije bio pijan kada je doveo advokata. Gade mi se takvi olosi. Da su zakoni takvi pa da zaglavi u zatvoru doveka ne bi se tako lako odlucivali da prazne nervozu izivljavajuci se na zenama, decom, neki nad roditeljima.

  • kragujevcanin Vreme: 16.07.2015 18:11h

    Mirko! Ni ti nisi nista bolji!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP