Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

RODITELJI OČAJNI

Tijanin tata: Da li je to čovek ili životinja. Sa 120 kg iživljavao se nad detetom od 47 kg!

Autor: Kurir | 07.08.2014 - 13:26:00h | Komentara: 1

Ne znam kako da okarakterišem monstruma koji je to sve uradio. Ne znam kakav čovek moraš da budeš da bi napakostio ovakvom detetu, rekao je otac male Tijane Igor Jurić ispred svoje kuće

Tijana (15) sa ocem

Tijana (15) sa ocem Igoroom | Foto: RAS

Igor Jurić, otac svirepo ubijene devojčice Tijane Jurić obratio se oko 12 sati novinarima okupljenim ispred njegove porodične kuće u Bajmoku.

-  Ne znam apsolutno šta bi mogao da vam kažem. Za ovih 12 -13 dana jednostavno porodica je prošla kroz neviđen pakao sa stanovišta toga, da nismo znali gde nam je dete, a s druge strane bilo je zaista mnogo pritisaka sa svih strana. Ovo što se nama desilo i što smo doživeli je jedan nenadoknadiv gubitak i nadam se da će biti poslednji u zemlji i poslednji u ovoj našoj Subotici - izjavio je Igor Jurić obraćajući se okupljenim novinarima i dodao:

-  Ne znam kako da okarakterišem monstruma koji je to sve uradio. Ne znam kakav čovek moraš da budeš da bi napakostio ovakvom detetu. Sa 120 kilograma se iživljavao nad detetom od 47 kila, pa onda ne znam da li je to čovek ili životinja - očajan je otac svirepo ubijene Tijane.

Inače policija je u sredu uveče uhapsila Dragana Đurića mesara iz Surčina, koji je kobne večeri u noći između 25 i 26 jula u Bajmoku kolima udario Tijanu, a kada je zapomagala u pomoć, udarao je. Skinuo je odeću sa nje, odvezao je na nekoliko kilometara od Sombora i tu je zakopao

Igor Jurić

Igor Jurić | Foto: printskrin Jutjub

-  Policija je uhapsila monstruma koji je počinio ubistvo Tijane Jurić i moj lični osećaj je taj da mi je žao što je Srbija ukinula smrtnu kaznu, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, na konferenciji za štampu u Palati Pravde. On je naveo da će naknadno biti utvrđeno da li je Tijana silovana, naveo je Stefanović.


- Ubica se pred hapšenje nalazio u svojoj mesari u Surčinu i ponašao se kao da se ništa nije desilo - naveo je ministar.Stefanović je dodao da je Đurić ispitan na poligrafu i da je pao na svim pitanjima. Ministar je takođe rekao da je osumnjičeni imao ranijih prestupa, ali da se radilo o sitnijim krađama.

- Stajao je pored mesta gde je zakopao Tijanu i nije pokazivao nikakvo kajanje, zato kažem da se radi o monstrumu. On ima oko dva metra i preko 100 kilograma i takav čovek se iživljavao nad nedužnom devojčicom - kazao je ministar.

Podsetimo, Tijana je oteta u noći između 25. i 26. jula u Bajmoku i ubijena je nekoliko sati kasnije.

Poslednji komentari
  • nina Vreme: 07.08.2014 13:44h

    Nesrecnoj porodici zelim da izjavim iskreno saucesce. A sto se tice osobe koja je ovo uradila, malo je reci da je to monstrum. Jednostavno, ne postoji odgovarajuca rec koja bi ga definisala.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP