Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NA POSMATRANJU

Tijanin ubica u Beogradu: Monstrum na veštačenju

Autor: D. Ćuruvija | 18.08.2014 - 12:12:00h | Komentara: 5

Dragan Đurić (34), mesar iz Surčina koji je brutalno ubio Tijanu Jurić (15) iz Subotice, prebačen je u Beograd na veštačenje, saznaje alo.rs.

Dragan Đurić

Dragan Đurić

Đurić je, prema saznanjima alo.rs prošle nedelje prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu radi posmatranja, kako bi se utvrdilo da li je bio uračunljiv u vreme ubistva.

"Đurića će posmatrati tim neuropsihijatara i psihologa koji treba da procene da li je on u momentu zločina bio uračunljiv. Nakon toga će biti vraćen u zatvor u Subotici, a nalazi veštaka će biti dostavljeni tamošnjem sudu", kaže izvor alo.rs.

Počivaj u miru anđele: Tijana Jurić

Počivaj u miru anđele: Tijana Jurić

Đurićev novi branilac, Viktor Gostiljac izjavio je danas za alo.rs da je preuzeo predmet iz subotičkog suda, ali da o detaljima ne može da govori.

"Nisam danas posetio mog klijenta u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, ali ću to učiniti ovih dana. Takođe moram da se upoznam sa predmetom", rekao je Gostiljac.

Inače, ukoliko se utvrdi da je Đurić tokom ubistva bio uračunljiv, preti mu 40 godina zatvora.

Poslednji komentari
  • Milica Vreme: 18.08.2014 13:07h

    Super! Jos treba i da ga proglase neuracunljivim pa da ga lecimo. E sramote! Treba da trune u nekoj samici, da zivi na hlebu i vodi.

  • goca Vreme: 18.08.2014 13:09h

    advokatu,preseo ti svaki dinar i trenutak kojim branis ovu nakazu.kakvo vestacenje,on nije covek i treba ga zatvoriti na dozivotnu.i redakcije novina vise ne stavljajte njegove slike,dovoljan je samo naslov.ne mogu ljudi vise da ga gledaju.

  • RODITELJ Vreme: 18.08.2014 19:02h

    STA RECI !!!!!!!!! STRPAJTE GA U LUDARU TO JE OK....ALI GA STRPAJTE DOZIVOTNO I TO U KUTIJU 2 SA 2......TAMO CE GA NEKO 100% ROKNUTI......A BOLESNIM LJUDIMA TAMO NE MOZETE NISTA....DABOGDA PATIO I U PATNJI CRKO DEBILCINO JEDNA,JADNA MATI KOJA TE RODILA.......

  • RODITELJ Vreme: 18.08.2014 19:04h

    http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/488561/TUCA-NA-PSIHIJATRIJI-Golim-rukama-ubio-drugog-pacijenta E OVO TE CEKA U LUDARI

  • Novosađanka Vreme: 18.08.2014 22:03h

    Monstrum će da košta godišnje oko 4.000 eura u zatvoru. Iz budžeta! Da li ovaj ljudski otpad vredi i 1 eur. Streljati bez griže savesti. Najveća uvreda za žrtvu ubijeno ovako brutalno je to veštačenje o uračuljivosti? Smrad je naravno bio uračunljiv. Goreo u paklu! Takav otpad treba ukloniti iz društva. Ako je on oduzeo nevinoj život, kakvo je njegovo pravo na život. Zašto aqdvokata po službenoj dužnosti, neka plati advokata ako hoće da se brani. Zašto mu država i to plaća?Toliko sam ogorčena...... Koliko obeštećenje treba da dobiju roditelji, da li se o tome vodi računa i da li su oni dobili advokata? Ukloniti monstrume da ne dišu vazduh, ne troše hranu i ne gledamo te odvratne face.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP