Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISTRAGA O UBISTVU KOJE JE ŠOKIRALO SRBIJU:

Tijanini roditelji i drugovi prvi svedoče!

Autor: Blic | 20.08.2014 - 08:49:00h | Komentara: 2

Istraga protiv Dragana Đurića (34) zbog ubistva i silovanja Tijane Jurić nastaviće se u četvrtak i petak saslušanjem roditelja devojčice i njenih prijatelja koji su je poslednji videli.

Tijanina  sestra: Saška

Tijanina sestra: Saška | Foto: Nebojša Marković

Istraga protiv Dragana Đurića (34) zbog ubistva i silovanja Tijane Jurić (15) biće nastavljena u četvrtak i petak saslušanjem roditelja devojčice i njenih prijatelja koji su je poslednji videli.
Poziv iz subotičkog Višeg tužilaštva prvi su dobili Tijanini drugovi: dečak i devojčica, kao i drug koji ju je čekao da mu vrati duksericu.
Sutradan, u petak, iskaz će dati roditelji Igor i Mirjana Jurić, koji će se izjasniti da li se pridružuju krivičnom gonjenju. Kako saznajemo, tužilaštvo je izdalo naredbu da se obavi i nekoliko veštačenja.

Dragan Đurić  prebačen u bolnicu

Dragan Đurić

Advokat Viktor Gostiljac, branilac osumnjičenog Đurića, kaže za “Blic“, da će u sledećoj fazi tužilačke istrage biti pozivani svedoci.
Tijana je nestala 26. jula posle ponoći u Bajmoku. Te večeri, Đurić ju je presreo, ubio i njeno telo zakopao na deponiji u okolini Sombora. Ubica, inače mesar iz Surčina, uhapšen je u noći između 6. i 7. avgusta.
Poslednji komentari
  • kamelija Vreme: 20.08.2014 09:42h

    Bože ti im pomozi .Mašina ne bi izdržala toliku tugu a kamoli čovek.

  • Aleksandar Vreme: 21.08.2014 02:59h

    Pozivam sve javne ličnosti koje su na svojim Facebook i Twitter nalozima pratili slučaj Tijane Jurić i posle toga davali izjave podrške porodici u raznim medijima (Aleksandra Šapića, Branislava Lečića, Vojina Ćetkovića, Dragana Šutanovca, Ivanu Mihić, Isidoru Bjelicu, Jelenu Karleušu, Kristinu Kovač, Lepu Brenu, Marka Jarića, Natašu Bekvalac, Nedu Ukraden, Nikolu Rokvića, Ognjena Amidžića, Svetlanu Ražnjatović, Suzanu Mančić, ...), kao i sve ostale javne ličnosti glumce, pevače, sportiste, političare ..., da 22.08.2014. godine, svojim mobilnim telefonom ili nekim drugim uređajem, snime rođendansku čestitku za 17. rođendan njenoj sestri Saški Jurić i postave je na svoje profile ili You Tube. Svojim glasom, pomozite da profilnu sliku na Saškinom Facebook profilu, koja je sada samo jedan crni kvadrat, bar malo obojimo: https://www.facebook.com/saska.juric PRIDRUŽITE SE OVOJ AKCIJI U VELIKOM BROJU, TAKO DA ONE KOJI NE BUDU UČESTVOVALI U NJOJ BUDE SRAMOTA ŠTO VAM SE NISU PRIDRUŽILI !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP