Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO!

Tinejdžer ispalio sedam metaka na bivšu devojku zbog ljubomore!

Autor: Blic | 04.09.2014 - 14:19:00h | Komentara: 0

Oba mladića koja su u sredu popodne učestvovala u pucnjavi u blizini novopazarske Ekonomske škole od ranije su poznata policiji, a ovo im je bio drugi vatreni okršaj u centru grada ovog leta.

pokrivalice

 Foto: Andrej Isaković

Oba mladića koja su u sredu popodne učestvovala u pucnjavi u blizini novopazarske Ekonomske škole od ranije su poznata policiji, a ovo im je bio drugi vatreni okršaj u centru grada ovog leta.
U središtu njihovog sukoba je devojka zbog koje je mladić, u kojeg je u sredu pucano, svojevremeno dva puta krao dnevnike iz jedne novopazarske osnovne škole kako njeni roditelji ne bi saznali koliko ima neopravdanih izostanaka.
Zbog ljubomore, on je pokušao da joj upropasti proslavu male mature, na koju je otišla sa drugarom, pa je tako lažno dojavio da je u novopazarskom Domu omladine podmetnuta bomba.
Policija ga je privela, a kako je tada bio maloletan pušten je na slobodu, a Centar za socijalni rad mu je odredio meru pojačanog nadzora.
- Mera pojačanog nadzora određena mu je u trajanju od šest meseci do dve godine. Sa dečakom i njegovim roditeljima je obavljeno više razgovora - kažu u
Centru za socijalni rad.
Nakon lažne dojave, devojka je raskinula sa njim i ubrzo započela vezu sa sedamnaestogodišnjim mladićem koji ga je u sredu napao i pucao.
Ljubomorni dečak nije mogao da se pomiri sa tim pa je uveče 22. jula, tokom Ramazana, kada je centar Novog Pazara prepun, ispalio sedam metaka u pravcu bivše devojke i njenog novog dečka.
Tom prilikom lakše je povređen slučajni prolaznik, a njemu je određen jednomesečni pritvor zbog izazivanja opšte opasnosti i nelegalnog posedovanja oružja.
Iz pritvora je izašao pre nekoliko dana, a prema nezvaničnim informacijama, sedamnaestogodišnjak je pokušao da mu se osveti pa je u sredu posle 16 časova pucao u njegovom pravcu, ali ga je promašio.
Nakon toga je pokušao da pobegne, ali ga je policija uhvatila i uz krivičnu prijavu za pokušaj ubistva predala istražnom sudiji. Kako je napunio 18 godina, biće mu suđeno kao punoletnoj osobi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP