Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO

Tinejdžer izboden nožem u centru Beograda

Autor: Tanjug | 09.06.2014 - 08:38:00h | Komentara: 0

Tokom noći u Beogradu jedan mladić (19) teže je povređen nožem, a dogodila su se i tri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, kao i jedan požar, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Napao suprugu  od koje se razvodi, a njen prijatelj je odbranio nožem

Mladić star oko 19 godina teže je povređen nožem oko 02.00 časa na uglu ulica Kralja Petra i Knez Mihailove, rekla je Macura.
Mladić je zadobio ubod nožem u levu polovinu grudnog koša, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći.

Dva muškarca su povređena oko 20.35 časova na Ugrinovačkom putu kod broja 89, kada je automobil udario u kuću. Jedan muškarac je zadobio povredu ruke, a drugi povredu kolena, rekla je Macura i dodala da su obojica prevezeni u KBC Zemun.
Muškarac star oko 25 godina, biciklista, oboren je oko 21.15 časova na uglu ulica Mekenzijeve i Sokolske i zadobio povrede glave, ključne kosti i desnog kolena, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.
Žena stara oko 32 godine u udesu oko 23.50 časova u Gradištu, Mirijevo, zadobila je povredu nosa, a prevezena je u Urgentni centar, navela je Macura.
Oko 23 časa izbio je požar na uglu ulica Dobračina i Cara Dušana u Starom Gradu, ali tom prilikom niko nije povređen, dodala je Macura.
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 102 intervencije od kojih 28 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćali astmatičari i psihijatrijski bolesnici, navela je Macura.
Macura je savetovala nošenje adekvatne odeće i obuće i zaštitu glave od sunca, pogotovu osobama sa lošijom moždanom cirkulacijom.
Portparol Hitne pomoći je poručila da ne bi trebalo preterivati sa fizičkim aktivnostima u najtoplijem delu dana, a hroničnim bolesnicima da se što češće odmaraju.
Macura je savetovala i kontrolu krvnog pritiska, nošenje bočice sa vodom i osvežavanje vitaminima

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP