Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR U NOVOM SADU!

Tinejdžer koji je preživeo napad mačetom ponovo ranjen!

Autor: Blic | 30.04.2014 - 13:02:00h | Komentara: 0

Sedamnasetogodišnji M.M. izboden je nožem jutros u blizini Osnovne škole „Prva vojvođanska brigadana“ na novosadskom Novom naselju. Mladić je zadobio lake telesne povrede. Ovaj sedamnaestogodišnjak već je poznat javnosti, jer je prošlog septembra preživeo napad mačetom.

Kako saznajemo, na M.M. su, rano jutros, u blizini praznog poslovnog prostora u Bate Brkića 32 nasrnula dva mladića čiji identitet još uvek nije saopšten javnosti.

a

U obračunu u kome je ranjen i B.M. (43), maloletnik je zadobio tek lakše povrede: ubode u predelu butina i razderotine dlanova.

Sedamnaestogodišnji M.M. u tuči je zadobio ubodne rane nožem u predelu butina i posekotina po šakama. Nije vitalno ugrožen, povrede su mu sanirane i otpušten je u dobrom opštem stanju – rekao je Dušan Vuković, portparol Dečije bolnice.

Jelena Jurišin, portparol KCV kaže da je B.M. (43) iz NS, zadobio lakše telesne povrede, ubod u predelu donje vilice, ukazana mu je lekarska pomoc u UC, biće zadržan na opservaciji i nakon toga biće pušten na dalje kućno lečenje, stabilnog stanja.

Kako tvrde očevici ove tuče, dvojica napadača sačekala su M.M. u ulazu, napala ga nožem, a B.M. je stradao dok je pokušavao da odbrani maloletnika. 
Policija, kako saznajemo, uhvatila je jednog od napadača, a pretpostavlja se da je ovo još jedan obračun maloletničkih bandi.

Maloletni M.M. je prošlog septembra ranjen mačetom u obračunu maloletnika u centru Novog Sada, a policija ga sumnjiči i da je učestvovao u skandaloznom napadu na učenika u Srednjoj Ekonomskoj školi. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP