Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TUGA

Tinejdžer preminuo u teretani uzimao nešto što nije smeo

Autor: Večernje novosti | 08.04.2014 - 12:58:00h | Komentara: 1

Neutešna porodica Kocić iz Vranja, u šoku zbog iznenadne smrti osamnaestogodišnjeg sina Nemanje, upozorila je roditelje na rizike nekontrolisanog vežbanja u teretani.

Nemanja Kocić

Nemanja Kocić

 
Nemanja je preminuo prošle srede nakon vežbanja u vranjskoj teretani „Olimp“ koja radi pri sportskom centru. Roditelji kažu da je njihov sin tu vežbao duže vreme, iako je vlasnik teretane Ranko Radan u izjavi za naš list rekao da „mladić nije bio redovan član i da je retko vežbao“.
- Mi smo svesni da više ništa neće vratiti naše dete, ali ako se nešto promeni i ako ispričamo iskrenu roditeljsku priču možda uspemo da sačuvamo nečiji život - govori Blagoje Kocić, otac preminulog Nemanje, koji radi kao policajac.
- Nemanja je imao člansku kartu i pio je neke preparate pre i posle treninga koje je kupovao u teretani zajedno sa još jednim drugom. Mi kao roditelji smatrali smo da je dobro za njega da vežba i bavi se zdravim životom i nije nam palo na pamet da proverimo da li radi vežbe uz kontrolu profesionalaca.
Sada je, kažu neuteši roditelji „prekasno za njihovog Necu“.
Oni pozivaju nadležne da se pozabave ko može biti vlasnik teretana, a roditeljima savetuju lekarske kontrole njihove dece pre vežbanja. Inače, Ranko Radan vlasnik teretane „Olimp“ tvrdi da se u njegovoj teretani ne prodaju „anabolička sredstva“, već samo dodaci ishrani.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • jelena Vreme: 08.04.2014 16:08h

    Sad su roditelji pametni...pa kad su znali da pije preparate zasto nisu proverili sta pije nego su mu jos i novac davali...daleko bilo sad je naj lakse okriviti vlasnika teretane ...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP