Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OTKRIVENI POČINIOCI GNUSNOG ZLOČINA U ČENEJU

Tinejdžeri silovali pravnicu!

Autor: N.N.T. i J.P. | 29.10.2012 - 23:27:00h | Komentara: 9

Novosadska kriminalistička policija podnela je krivičnu prijavu protiv četvorice maloletnika iz okoline Novog Sada zbog sumnje da su silovali T. B. (35) iz Veternika. Oni su, kako se sumnja, nesrećnu ženu silovali u noći između petka i subote u dvorištu osnovne škole u Čeneju. Na osnovu njenog iskaza došlo se do saznanja ko ju je napastvovao u školskom dvorištu.

silovanje

T.B silovana u dvorištu škole | Foto: Ilustracija

 - Ceo slučaj je kompleksan. Po svemu sudeći, oni su želeli da se zajedno “provedu”- objašnjava naš izvor blizak istrazi.


Zbog svega što je preživela, T. B. od juče nije u svojoj kući. Rekla je da joj treba vremena kako bi zaboravila na sve strahote koje su joj se dogodile. Prema priči supruga oštećene, sve se dogodilo u petak uveče, kada je nakon večere između njega i njegove žene došlo do svađe, posle čega je ona napustila njihov dom.
Nesrećna žena je krenula put Veternika, gde joj živi majka sa njenom ćerkicom iz prvog braka.

Čenej hronika

Niko nije čuo njeno zapomaganje: Mesto zločina | Foto: N. N. Travica

- Supruga i ja smo se posvađali, ona je krenula na autobusku stanicu kako bi se prevezla do Novog Sada i Veternika. Sela je u obližnju kafanu kako bi se zgrejala. Kada je izašla iz lokala da bi prešla na autobusku stanicu, grupa mlađih muškaraca je napala i odvukla do obližnjeg dvorišta škole - priča za “Alo!” suprug oštećene, dodajući da mu je žena, sa kojom je od maja meseca u braku, diplomirani pravnik i volontira u novosadskom sudu.

Maloletnici su sačekali T. B. (35) kada je izašla iz kafane, a onda je napali. Vukli je po putu, bacili u jarak, pa napastvovali u školi.

Osnovna škola „Ivan Gundulić“ u Čeneju

Osnovna škola „Ivan Gundulić“ u Čeneju

Prema njegovim tvrdnjama, mladići su ženu prvo vukli po putu, zatim su je nekoliko metara od autobuske stanice u centru Čeneja bacili u jarak, gde su je počeli skidati. Ona je sve vreme vrištala, ali je niko iz obližnjih kuća u gluvo doba nije čuo njeno zapomaganje.


- Kada su je bacili u školsko dvorište, nastavili su da se iživljavaju nad njom. U travi su joj se rasule sve stvari iz tašnice, a od nasilnika je zadobila i modrice po licu. Kako bi sakrila povrede, mora da stavlja mnogo pudera - dodaje on.

Ljudi u šoku i strahu!
Meštani Čeneja kažu da je na selo bačena ogromna ljaga, koju će teško skinuti sa sebe.
- Ovako nešto se nikada u Čeneju nije dogodilo nije. Još uvek niko u tu priču ne može da poveruje. Najviše smo saznali iz novina. Strašno je ovo što se dogodilo. Molim vas, skinite ljagu sa sela i pomozite da istina što pre ispliva na videlo - rekao je jedan meštanin Čeneja, koji je molio da se što pre utvrdi šta se zaista dogodilo.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 30.10.2012 01:02h

    a mislili da ovo samo ima negde tamo...

  • Jaca Vreme: 30.10.2012 07:15h

    Poruka za sve muskarce: ne pustajte svoje zene da nocu izlecu besne iz kuce,popustite im iako ne mislite da su svaki put u pravu.Ove strahote se desavaju, i nijedna zena ih ne zasluzuje!

  • Zena Vreme: 30.10.2012 11:06h

    Kastrirati monstrume!

  • Miki Vreme: 30.10.2012 12:20h

    Ovaj covek nema pojma! Pa opšte je poznato da je Čenej monstruozno selo. Mene lično je jedan čovek napao dok sam bila u petom mesecu trudnoće. Znam dosta takvih priča vezanih za Čenej ali malo ko priča otvoreno.

  • Miloš Vreme: 30.10.2012 14:08h

    U nekim novinama sam pročitao da ona od obeznanjenosti od alkohola u 2i20 ujutru nije mogla ni da opiše kako su izgledali napadači. Od besa i u inat suprugu napila se a onda je ponovo u inat suprugu htela da ga prevari ni manje ni više nego sa četvoricom od jednom. Kada se otreznila videla je šta se dogodilo pa i pokajala se pa rešila da prijavi kao silovanje. Ovo je moja lična verzija, naka mi ne zameri ženska populacija, ali ženski mozak je vrlo čudan a nekada i neracionalan.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP