Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PLJAČKAŠI UPALI U POGREŠNU KUĆU!

Tipovali narko-dilera, zverski pretukli starca

Autor: E. S. | 22.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Operativci drugog odeljenja beogradske policije razbili su kriminalnu grupu za koju se sumnja da je odgovorna za četiri pljačke u kojima su žrtvama nanošene teške povrede.

Razbojnike raskrinkala beogradska  policija

Razbojnike raskrinkala beogradska policija | Foto: Zoran Lončarević

Uhapšeni su Dragan Ljubenović (37), Ivan Vujić (40) i Đorđe Obradović (32), a zbog sumnje da je tipovala žrtvu, prijava u redovnom postupku podneta je i protiv Sonje Ado Dan (22). Kod uhapšenih je pronađen ukradeni pištolj, kao i veća količina spida.


Policija je kod Ljubenovića, koji se sumnjiči da je mozak bande, prilikom pretresa pronašla pištolj koji je ukraden u Vršcu i drogu. Ljubenović i Obradović se sumnjiče da su 9. juna u Mladenovcu, nakon Sonjine informacije da zna kuću u kojoj živi narko-diler koji je prodao automobil, provalili u kuću, ali pogrešne osobe!

- Oni su iz pretnju pištoljem najpre vezali starca koji je vlasnik kuće, a potom su ga tukli kako bi ga naterali da im kaže gde drži novac. Tokom maltretiranja, Ljubenović je sav iznerviran rekao Obradoviću: „Sada kada završimo sa pretresom, rokni ga“, nakon čega je domaćin uspeo da se oslobodi spuštivši se niz čaršav sa drugog sprata kuće - saznaje „Alo!“.

Nesrećni čovek je prilikom bekstva zadobio i prelome petnih kosti i nalazi se u bolnici. Vujić, koji ima 15 godina zatvorskog staža, sumnjiči se da je ovog meseca opljačkao benzinsku pumpu na Zrenjaninskom putu i pekaru.

Palicom tukao žrtvu jer ga nije čula!


Ljubenović se sumnjiči i da je 8. avgusta opljačkao kiosk i teško povredio prodavca starog 71 godinu. Nesrećnog prodavca je zverski tukao palicom jer nije čuo šta mu je Ljubenović tražio. Polomio mu je jagodičnu kost, nos, čeonu kost i lobanju, a odneo je 17.000 dinara pazara i platu. Prodavac je imao više operacija i još je u bolnici.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP