Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TELO PRONAŠLA ČISTAČICA

Tomašević: Svi smo u šoku zbog smrti Đukića! Da smo nešto posumnjali sprečili bismo to!

Autor: Tanjug | 25.03.2014 - 21:05:00h | Komentara: 2

Savetnik načelnika Uprave za obezbeđenje MUP-a, policijski potpukovnik Boža Djukić, danas oko 17 časova nađen je mrtav u svojoj kancelariji u Sarajevskoj ulici, izjavio je Tanjugu načelnik Uprave i Đukićev šef Zoran Tomašević.

Božidar Đukić

Božidar Đukić (u sredini) | Foto: mup.gov.rs

"Đukić je oko 16 sati pogasio svetla u kancelariji i izgledalo je kao da je krenuo kući. Kasnije je telo pronašla čistačica", rekao je Tomašević, koji je prisustvovao uviđaju, navodeći da je telo poslato na obdukciju.


"Kada stignu rezultati biće definitivno poznato da li je zaista reč o samoubistvu. Budući da na licu mesta nije nađeno oproštajno pismo, iako slaba, postoji mogućnost da je pištolj slučajno opalio", rekao je Tomašević.
Prema njegovim rečima, ništa nije ukazivalo da je tako nešto moglo da se desi.


"Svi smo u šoku. Da smo samo posumnjali, neko bi bar pokušao da spreči tragediju", rekao je Tanjugu načelnik Uprave za obezbeđenje MUP-a.

"Đukić nije imao razloga za tako drastičan potez. Bio je sjajan otac dvoje maloletne dece, dobar kolega, izuzetan čovek", kazao je vidno potreseni Tomašević.


Đukić je rođen 24. septembra 1967. godine. Po činu je bio potpukovnik, a poslednjih godina i šef Odeljenja za obezbeđenje ličnosti i delegacija. Obezbeđivao je oko 500 ljudi.


Pre samo mesec dana unapređen je za savetnika načelnika Uprave za obezbeđenje MUP-a Zorana Tomaševića.

Prema saznanjima Kurira, ništa nije ukazivalo na tragediju, koja se dogodila u popodnevnim časovima.- Pukovnik Đukić je bio raspoložen kao i obično i ni na koji način nije nagovestio da je zbog nečega neraspoložen. Neposredno pre tragedije se zaključao u svoju kancelariju i maksimalno pojačao TV, tako da niko nije čuo trenutak kad je pucao sebi u glavu, tačnije u bradu.

Pukovnik Đukić je bio ozbiljan čovek, nešto ga je sigurno mnogo uplašilo i uznemirilo kad se odlučio na ovakav korak - rekao je za Kurir izvor iz MUP Srbije.Prema rečima našeg sagovornika, Đukićevo telo nađeno je kad su njegovi saradnici došli da ga pozovu na sastanak.

Poslednji komentari
  • ?????????? Vreme: 25.03.2014 20:36h

    ???????????????????????

  • Драгомир Vreme: 26.03.2014 06:28h

    Ја саветујем младима у вези самоубиства да ако им то некада дође на памет!Сем блиске фамилије остали одглуме да као им је жао?Ука и бука неколико дана и већ си заборављен?Ту и тамо неко се подсети да ,,ех није требало да се убије,,!Свако прође веома велике тешкоће у животу али ТРОСТРУКИ СИСТЕМ заштите живаца веома делује!!Одржава ти виталност па када напуниш,на пример 70 година ти изгледаш бар 15 година млађе!Хоби,музика,цвеће,животиње,баштованлук,вођарство,знање занатских радњи,вожња бициклом,читање вицева и афоризама и,бато,гледати да се ожениш добром особом супротног пола.У тренутку кризе тражи савет паметних особа а само не психијатра?Њима није у интересу да будеш здрав као и осталим лекарима.Кљукаће те лековима који су обичне бомбоне?Не жалити се свима јер то изазива несимпатију?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP