Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

Tražio mobilni da bi porodio ženu!

Autor: B. Janačković | 19.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 4

Bratislav T. (53) iz Niša, lekar specijalista u Ginekološko-akušerskoj klinici Kliničkog centra u Nišu, uhapšen je zbog sumnje da je od supruga jedne porodilje iz Niša tražio na poklon mobilni telefon kako bi je porodio.

Trebao mu telefon za ćerku

Trebao mu telefon za ćerku | Foto: Shutterstock

Policija je saopštila da je ginekolog uhapšen 17. novembra nakon što je primio traženi poklon, a nakon privođenja Višem tužiocu u Nišu i saslušanja, određen mu je jednomesečni pritvor.

Zanimljivo je da se Bratislav sumnjiči da je detaljno opisao kakav poklon želi - beli telefon “samsung S3 mini“ sa garancijom i uz to da je kupljen u tačno određenoj radnji u podzemnom prolazu u Nišu, u kojoj daju “na čekove i rate”.! “Toga dana, nakon pregleda, lekar je tražio da razgoara sa suprugom porodilje. Doktor je tražio ‘mali poklon’ i rekao da je u pitanju mobilni telefon za njegovu ćerku koji košta 170 evra.
U ruci je sve vreme držao spremnu cedulju sa zapisanim karakteristikama telefona i nazivom radnje u kojoj će ga kupiti”, kaže za naš list izvor blizak istrazi. Muž porodilje se konsultovao sa suprugom i istog dana su došli u policiju da prijave slučaj. Lekar mu je rekao da se porođaj očekuje 17. novembra i da će ga zvati.

- Nakon što se žena porodila, doktor je pozvao supruga da dođe oko 20 časova u GAK. On je došao i po dogovoru pozvao doktora da ga uvede da vidi dete i ženu, a kada ga je ginekolog pitao za mobilni telefon, rekao mu je da je kod brata u automobilu. Muž porodilje je izašao i uzeo od policije telefon koji je bio u kesi i dao ga doktoru ispred zgrade, nakon čega su se izljubili. Kada je lekar krenuo stepenicama da se vrati u kliniku, opkolili su ga policajci - dodaje naš sagovornik.
Poslednji komentari
  • anonimus Vreme: 19.11.2013 11:47h

    pa ,99%doktora nam je takvih u drzavi................

  • giga Vreme: 19.11.2013 15:25h

    ovo je doktor zbog koga su se neke zene porodile pre vremena i to treba da se ispita.

  • zorana Vreme: 19.11.2013 18:32h

    ko zna sta je on sve trazio kao "mali poklon"

  • Boban Vreme: 20.11.2013 10:42h

    U svetu bude oko 137 miliona rođenja godišnje, od kojih 10 odsto sa teškim komplikacijama. Više od pet miliona beba i blizu 260.000 žena umre na porođaju. (podaci SZO), ZA SVE SU KRIVI DOKTORI IZ SRBIJE,SRAM VAS BILO! STIDITE SE KOMENTARA! PA ZAMISLITE DA SE ZATVORE SAMO NA JEDAN DAN SVI DOMOVI ZDRAVLJA,BOLNICE I KLINIKE! IMATE LI PREDSTAVU ŠTA TO ZNAČI! MNOGO JE ČESTITIH I HUMANIH LEKARA KOJI IMAJU PLATU KAO ŠALTERSKI RADNICI SA SREDNJOM ILI NEKOM "KAUBOJSKOM" VIŠOM ŠKOLOM U POŠTAMA I ELEKTRODISTRIBUCIJI,E TO JE NORMALNO,TO JE SRBIJA! DRŽAVA SE OBRAČUNALA SA TAJKUNIMA,LOPOVIMA I SVE JE DOVEDENO U RED,SAMO JOŠ LEKARI SU NA TAPETU! VODITE RAČUNA I NE GOVORITE PROTIV LEKARA,MOŽDA ĆE VAM ZATREBATI LEKAR VEĆ DANAS,MOŽDA ZA KOJI MINUT! "KADA BISMO LEKARIMA UZELI IZ RUKU I SVE LEKOVE I NADALJE BI BILI PREDVODNICI DRUŠTVA" (ARATEUS)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP