Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NA KIPRU SE UTOPIO NENAD JURIŠEVIĆ (25) IZ KRAGUJEVCA

Tražio posao, odneli ga talasi!

Autor: B. Nenković | 06.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

U talasima na Kipru u nedelju je tragično poginuo Nenad Jurišević (25) iz Kragujevca! Mladi pravnik utopio se na hotelskoj plaži u Limasolu, gde je otišao na odmor kod ujaka koga nije video više od 15 godina, ali i u potrazi za nekim poslom.

Nije uspeo da ispliva iz velikog talasa

Nije uspeo da ispliva iz velikog talasa

Vest o njegovoj smrti stigla je u Kragujevac nekoliko sati kasnije. Niko od njegovih najbližih ne zna šta se tačno desilo, a rodbina koju smo juče zatekli u porodičnoj kući pretpostavlja da nije uspeo da ispliva iz velikog talasa. Vest o tragediji Nenadovu majku Ljiljanu zatekla je u kući u kragujevačkom naselju Aerodrom. Hitna pomoć je juče više puta dolazila u Račansku ulicu jer je ona veoma loše podnela gubitak sina. Nenadova sestra Nataša za smrt mlađeg brata saznala je dok je bila na moru u Grčkoj.


- Nenad je završio pravni fakultet. Bio je divan i vredan... Ne razumem kako se desilo sve to, jer kažu da je voda bila plitka, a on je znao da pliva - kroz plač je jedva juče progovorila sestra Nataša.

Nenad Jurišević (25)

Nenad Jurišević (25)


U dvorištu Juriševića juče se okupljala rodbina i prijatelji da pomognu majci i sestri da prebrode težak trenutak. Njih dve sada su ostale same, jer je Nenadov otac preminuo pre četiri godine posle teške bolesti. Nenadov stric kaže da je njegov sinovac otputovao na Kipar na odmor, ali i da nađe neki posao ako se ukaže prilika.

- Tamo mu žive ujak i tetka. Tog ujaka nije video 15 godina i on mu je, kako su mi rekli, i poslao kartu. Hteo je da ode malo na odmor, ali i potraži neki posao, jer u Kragujevcu nigde nije radio posle završetka fakulteta. Završio je srednju školu za stomatološkog tehničara. Sjajno je dete bio. Detalje kako je nastradao ne znam, kažu da su bili veliki talasi i da je more bilo mnogo uzburkano - ispričao nam je Nenadov stric.

Nenad je sleteo u Larnaku u četvrtak i tada se i čekirao na svom Fejsbuk profilu. Posle svega dva dana odmora nestao je u talasima. Pozive u pomoć kupača na kupalištu u Limasolu, kako navode mediji, čuo je konobar iz kafića. I sam je zaplivao, ali nije uspeo da nađe Nenada. Dvojica kupača koji su tog dana bili sa Nenadom uspeli su da isplivaju. Tamošnji mediji upozoravaju da su morske struje veoma jake i navode da je Nenadovo telo pronađeno kod pristaništa, 500 metara dalje.

Rodbina u Kragujevcu očekuje da će posmrtni ostaci Nenada Juriševića stići u četvrtak ili nedelju avionom. Tek tada će se znati kada će biti organizovana sahrana nesrećnog mladića.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP